Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » Uncategorized » “Ροπαλιά” στο όνειρο
“Ροπαλιά” στο όνειρο

“Ροπαλιά” στο όνειρο

Ο ανώτερος νίκησε τον Ολυμπιακό στο (0-1), εξανεμίζοντας τις όποιες ελπίδες του για άνοδο στη Superleague – Μέτριοι οι “ερυθρόλευκοι”, δεν απείλησαν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού τον ραιό

Απογοήτευση. Αυτή είναι η λέξη που εκφράζει την εικόνα του Ολυμπιακού στο χθεσινό απογευματινό παιχνίδι στο , κόντρα στον πρωτοπόρο στη βαθμολογία των πλέι οφ ανόδου της Football League, Ηρακλή. Οι παίκτες του Δημήτρη Ελευθερόπουλου μπήκαν μουδιασμένα στο παιχνίδι, έχοντας στα πρώτα λεπτά μία ανούσια κατοχή της μπάλας, χωρίς να φτάνουν με αξιώσεις κοντά στην εστία του Χουάντερσον. Αντίθετα, οι παίκτες του ραιού περίμεναν τους ερυθρόλευκους, προσπαθώντας να χτυπήσουν στην κόντρα , κάτι το οποίο φάνηκε από το πρώτο ημίχρονο να τους… “βγαίνει”, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες.

Συγκεκριμένα, στο 8′ ο Λουκίνας, ύστερα από όμορφη κάθετη πάσα του Τσιλιανίδη, βρέθηκε απέναντι από τον Ρίζο, με τον νεαρό επιθετικό των κυανόλευκων να μη μπορεί να νικήσει τον έμπειρο πορτιέρο. Στο 18′, σουτ του Κυριακίδη, μπλόκαρε σταθερά ο Ρίζος, ενώ στο 29′ ο χάνει ακόμα ένα τετ-α-τετ, πάλι με τον Κυριακίδη, στέλνοντας τη μπάλα άουτ. Τέλος, στο 33′, ύστερα από φάουλ του Πουρτουλίδη, ο Λουκίνας έπιασε την γυριστή κεφαλιά στην καρδιά της περιοχής, με τη μπάλα να περνά δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Δημήτρη Ρίζου.

Από τη μεριά του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο, μπορούμε να σημειώσουμε ως καλές ευκαιρίες ένα γυριστό σουτ του Μπάρμπα στο 6′ με τη μπάλα να κοντράρει στα σώματα, ενώ στο 27′ ο Μπεριάν, με όμορφη προσωπική προσπάθεια, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, με την του στην τελική προσπάθεια να είναι πολύ κακή και την ευκαιρια να χάνεται.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ηρακλής μπήκε αποφασισμένος να τελειώσει το παιχνίδι. Στο 52′, ο Λουκίνας προειδοποιεί με το δεύτερο προσωπικό χαμένο του τετ-α-τετ και δύο λεπτά αργότερα, “εκτελεί” τον Ολυμπιακό, μετά από όμορφη ομαδική προσπάθεια των παικτών του Γηραιού και ωραίο γύρισμα από τον Πασά. Από ‘κει και πέρα, το… χάος. Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός προσπαθούσε να φτάσει κοντά στην περιοχή των φιλοξενουμένων, με τον Ηρακλή να αμύνετα μαζικά και να μην αφήνει τους Βολιώτες να απειλήσουν. Ο Ηρακλής, σε καίρια σημεία κράτησε τη μπάλα στο κέντρο και δεν έδωσε κανένα περιθώριο στους γηπεδούχους για κάτι άλλο. Μόνο δύο μακρινά σουτ στο τέλος του αγώνα, ένα από τον Γιαλούση κι ένα από τον Μπεριάν, σημειώνονται ως σημαντικές φάσεις για την ισοφάριση του σκορ, χωρίς όμως να ανησυχήσουν ιδιαίτερα τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα του Ηρακλή, Χουάντερσον.

Τελικό σκορ, 0-1, με την υπόθεση να καθαρίζει από νωρίς στα φετινά πλέι οφ, μετά κι από τη νίκη της ΑΕΚ επί της Παναχαϊκής.

Ολυμπιακός Βόλου: Ρίζος, Μπουτζίκος, Ιντζίδης, Μπάρμπας, Γιαλούσης (74′ Σκοπελίτης), Τριανταφυλλάκος, (59′ Κυζιρίδης), Μπιτάνγκ, Θέος, Μπεριάν, Μπαντοβαλίεφ (46′ Διαμαντόπουλος).
Ηρακλής: Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς (64′ Βαλεριάνος), Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Πασάς, Κυριακίδης, Λουκίνας (86′ Αγγελούδης), Τσιλιανίδης (78′ Καρασαλίδης)

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση