Βρίσκεστε εδώ:  / Uncategorized / ΒΟΛΟΣ / Πυροσβέστες έσωσαν εγκλωβισμένο γατάκι
Πυροσβέστες έσωσαν εγκλωβισμένο γατάκι

Πυροσβέστες έσωσαν εγκλωβισμένο γατάκι

Ένα μικρό τραυματισμένο  στα πίσω του πόδια που  μπήκε πιθανόν σε σωλήνα αποθήκης σπιτιού ηλικιωμένης, με να εγκλωβιστεί , διέσωσαν σήμερα το απόγευμα πυροσβέστες.

Η Πυροσβεστική ενημερώθηκε στις 18.50 από γείτονες για το τραυματισμένο ζώο που βρισκόταν σε σπιτιού ηλικιωμένης στην οδό Ι. Τζάνου στο Βόλο, πήγαν στο σημείο και μετά από προσπάθεια κατάφεραν να το διασώσουν και να το παραδώσουν στη .

 

«Στάχτη»  δύο τόνοι σε χωράφι στη Δρυμώνα 

«Στάχτη» έγιναν μπάλες βαμβακιού βάρους δύο τόνων, από φωτιά που ξέσπασε από άγνωστη αιτία σε χωράφι στη Δρυμώνα Αλμυρού.

Η Πυροσβεστική ενημερώθηκε στις 17.40 για τη φωτιά και επί τόπου πήγαν 10 πυροσβέστες με πέντε , καθώς και συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ.

Οι πυροσβέστες με συνεχή ρίψη νερού κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά και να δώσουν πλήρη κατάσβεση στις 19.40, ενώ οι τεχνικοί της ΔΕΔΔΗΕ έκαναν έλεγχο την βαμβακομηχανή (μπομπίνα), καθώς η ανέφερε ότι η φωτιά ξέσπασε στο όταν η μηχανή πέρασε από πάνω, πιθανόν λόγω σπινθήρα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Οι μετρήσεις του Σταθμού του Υπουργείου Περιβάλλοντος για την ποιότητα της ατμόσφαιρας στο Βόλο… - https://t.co/bJmmFvYWED -

  • Εντυπωσίασαν σε αγώνες οι αθλητές του ΣΔΥ Βόλου #ΣΔΥΒόλου - https://t.co/J2kMlTQVcF -

  • Φορείς ενώνουν τις δυνάμεις τους για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών - https://t.co/vtKdMWO2fB… -

"Αλιεύοντας" την είδηση