Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » Uncategorized » Πρόκριση με πρωτιά για τους παίδες της Νίκης στο πόλο
Πρόκριση με πρωτιά για τους παίδες της Νίκης στο πόλο

Πρόκριση με πρωτιά για τους παίδες της Νίκης στο πόλο

Την πρόκριση κι την πρώτη θέση του ομίλου, γι την α' φάση του πρωταθλήματος παίδων στο πόλο, που διεξήχθη στο κολυμβητήριο της έας Ιωνίας το διήμερο 27-28/01 κατέλαβε η παιδική ομάδα του τμήματος ς της ίκης Βόλου, δικαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί και πιστοποιώντας ότι είναι η καλύτερη ομάδα της περιοχής.

Η ομάδα της Νίκης πέτυχε το απόλυτο 3 στα 3 με μεγάλες διαφορές, «καθαρίζοντας» όλα τα παιχνίδια από τις πρώτες περιόδους.

Στο πρώτο παιχνίδι απέναντι στο ΟΕΑΝΑΒ, η Νίκη Βόλου κέρδισε 25-2, ενώ σκόραραν όλοι όσοι αγωνίστηκαν. Συγκεκριμένα από 4 τέρματα πέτυχαν οι Γκανάτσιος και Παπαδημητρίου, από 3 οι Μεριστούδης-Κομνιανός και Γλούμης, από 2 οι Στρ. Τσίχλας -Νιζάμης και Στεφάνου και από 1 οι Κοκκινάκης και Γ. Τσίχλας.

Συνεχίζοντας το νικηφόρο σερί, η ομάδα της Νίκης Βόλου, επιβλήθηκε με 15 – 4 του ΝΟ ς, με σκόρερ τους Κοκκινάκη με 4 τέρματα, Γκανάτσιο και Στεφάνου με 3 τέρματα, Γ. Τσίχλα με 2, ενώ οι Στρ. Τσίχλας – Μεριστούδης και Γλούμης πέτυχαν από 1 γκολ.

Για την πρώτη θέση του ομίλου η ομάδα της Νίκης κοντραρίστηκε με την ομάδα του , επικρατώντας με 15-7. Ο Κοκκινάκης πέτυχε 7 τέρματα, οι Νιζάμης και Γκανάτσιος πέτυχαν από 3, ενώ σκόραραν επίσης, οι Γιώργος και Στράτος Τσίχλας.

Οι τελική βαθμολογία του ομίλου:

Νίκη Βόλου 9

6

ΝΟ ς 1

ΟΕΑΝΑΒ 0

με τον τελευταίο του ομίλου να αποκλείεται.

Η για την επόμενη φάση είναι προγραμματισμένη για τις 14/02.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση