Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » Uncategorized » Πυρκαγιά στο Πυθαγόρειο Σάμου – υπό έλεγχο η φωτιά στο Ναύπλιο
Πυρκαγιά στο Πυθαγόρειο Σάμου – υπό έλεγχο η φωτιά στο Ναύπλιο

Πυρκαγιά στο Πυθαγόρειο Σάμου – υπό έλεγχο η φωτιά στο Ναύπλιο

 

Νέα πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση το απόγευμα της Δευτέρας στην περιοχή Πούντες στο Πυθαγόρειο Σάμου, όπου αυτήν την ώρα επιχειρούν 15 με 7 οχήματα, δύο και ένα .

Ελέγχονται οι που εκδηλώθηκαν νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι στην Ασίνη και τα Λευκάκια του Δήμου Ναυπλίου, ύστερα από προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων, των πολιτών της περιοχής, αλλά και την καθοριστική συμβολή των εναέριων μέσων. Καθώς η πυρκαγιά απειλούσε κατοικημένες περιοχές, προκάλεσε ζημιές σε αυλές σπιτιών, αλλά ευτυχώς δεν κάηκαν α κι ελέγχθηκε γρήγορα από την άμεση επέμβαση των δυνάμεων κατάσβεσης. Στο σημείο παραμένουν δυνάμεις της ς, που επιχειρούν για την πλήρη κατάσβεση και για το ενδεχόμενο αναζωπυρώσεων.

Στην περιοχή επιχειρούν δέκα οχήματα, 38 από πεζοπόρο τμήμα και δύο πετζετέλ.

Υπενθυμίζεται πως η πυρκαγιά στην περιοχή Λευκάκια ξέσπασε λίγη ώρα αργότερα, στις 15:00 από την πρώτη, όπου επιχειρούν τέσσερα οχήματα, ένα βυτίο και δέκα πυροσβέστες.

Στο μεταξύ υπό έλεγχο βρίσκεται και  η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 14:18 στην περιοχή Πανόραμα Αχαρνών στο εντός αστικού ιστού σε έκταση με χαμηλή βλάστηση ανάμεσα σε α.

Στο σημείο επιχειρούν 30 πυροσβέστες με δέκα οχήματα και ένα .

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση