Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » Uncategorized » Παράταση συμβάσεων για τρεις εργαζόμενους στο πρόγραμμα ΚΕΔΗΦ της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ
Παράταση συμβάσεων για τρεις εργαζόμενους στο πρόγραμμα ΚΕΔΗΦ της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ

Παράταση συμβάσεων για τρεις εργαζόμενους στο πρόγραμμα ΚΕΔΗΦ της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ

Την πράτση συμβάσεων τριών εργαζομένων ΙΔΟΧ – Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, απασχολούμενων στο πρόγραμμα – Κέντρα Διημέρευσης Ημερήσιας ς, μέχρι 30 Ιουνίου , αποφάσισε το Δ.Σ. της ΚΕΚΠΑ ΔΙΕΚ και η αναρτήθηκε σήμερα στη “Διαύγεια”.

Σύμφωνα με το Νόμου « Εθνικό Μητρώο Επιτελικών Στελεχών Δημόσιας Διοίκησης, βαθμολογική διάρθρωση θέσεων, συστήματα αξιολόγησης, προαγωγών και επιλογής προϊσταμένων (διαφάνεια- και αποτελεσματικότητα της Δημόσιας Διοίκησης) και άλλες διατάξεις» που ψηφίστηκε στις 24/2/ στη Βουλή, στο άρθρο 69 αναφέρεται ότι οι παράγραφοι 1 και 2 του επιμέρους άρθρου 5 Παράταση λειτουργίας ΚΗΦΗ και Κέντρων Ρομά του Πρώτου Άρθρου του Νόμου 4366/2016 (ΦΕΚ 18/2016) «Κύρωση της από 24-12-2015 Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου», εφαρμόζονται και για τα Κέντρα Διημέρευσης – Ημερήσιας φροντίδας () των φορέων ΟΤΑ, αναδρομικά από 1-1-2016.

Ως εκ τούτου το Δ.Σ. της ΚΕΚΠΑ ΔΙΕΚ αποφάσισε να προχωρήσει στην παράταση των συμβάσεων των τριών ατόμων ΙΔΟΧ (ιατρός, εργοθευραπευτής και καθαριστής), του Κέντρου Διημέρευσης Ημερησίας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρίες της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ αναδρομικά από 1-1-2016 και έως την ένταξη των σχετικών Πράξεων ή την υπογραφή των Συμβάσεων για τις Πράξεις αυτές ή για τη μετεξέλιξη αυτών στο πλαίσιο των Περιφερειακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων της Προγραμματικής Περιόδου 2014−2020 του ΕΣΠΑ και πάντως όχι πέραν της 30ης Ιουνίου 2016.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση