Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » Uncategorized » Πάνω απο 200 άτομα εξετάστηκαν σε εκδήλωση των ΑΧΕΠΑΝΣ
Πάνω απο 200 άτομα εξετάστηκαν σε εκδήλωση των ΑΧΕΠΑΝΣ

Πάνω απο 200 άτομα εξετάστηκαν σε εκδήλωση των ΑΧΕΠΑΝΣ

Πάνω από διακόσια άτομα εξετάστηκαν το τελευταίο διήμερο σε εκδήλωση που πραγματοποιούν οι ΑΧΕΠΑΣ στο Πνευματικό Κέντρο της Μητρόπολης Δημητριάδος.

Όπως ανέφερε ο συντονιστής της δράσης κ. Μπάστας οι ΑΧΕΠΑΣ συμπληρώνουν φέτος έναν αιώνα φιλανθρωπίας, αγαθοεργίας και συμβολής στο χώρο τα ιατρικής και σημείωσε ότι τόσο το ΑΧΕΠΑ όσο και η ομώνυμη πτέρυγα του Ευαγγελισμού είναι δημιούργημα της ΑΧΕΠΑ.
«Θέλουμε να σταθούμε στο πλευρό των συμπολιτών μας και ευελπιστούμε ότι οι αρμόδιοι θα είναι δίπλα μας στα εγχειρήματα που υλοποιούμε τ αλλά και στο μέλλον. Η ανταπόκριση είναι τεράστια και στο μέλλον ευελπιστούμε ότι θα κάνουμε παρόμοιες δράσεις» είπε χαρακτηριστικά.

Ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη, αρχιμανδρίτης Σεβαστιανός Ζερβός, ανέφερε ότι η Μητρόπολη είναι πάντα στο πλευρό του ανθρώπου και το ίδιο κάνει και τ παρέχοντας τόσο τον χώρο όσο και τη διάχυση της πληροφορίας και πρόσθεσε ότι παρόμοιες δράσεις και συνεργασίες θα συνεχιστούν στο μέλλον.

Τέλος στη συγκεκριμένη κοινωνική και φιλανθρωπική δράση αναφέρθηκε και η επίτιμη υποπρόξενος της ς στο Βόλο Αικατερίνη Τσόπελα, η οποία είπε ότι στις δύσκολες στιγμές που διέρχεται η χώρα, παρόμοιες πρωτοβουλίες και δράσεις μας επιτρέπουν να αισιοδοξούμε ότι η , η εμπιστοσύνη, η πίστη και η ελπίδα δεν θα μας αφήσουν να χαθούμε και θα επιστρέψει το της ελπίδας μέσα από τη ζοφερή πραγματικότητα για ένα δημιουργικό, ελπιδοφόρο και φωτεινό αύριο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση