Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » Uncategorized » Πάνω απο 200 άτομα εξετάστηκαν σε εκδήλωση των ΑΧΕΠΑΝΣ
Πάνω απο 200 άτομα εξετάστηκαν σε εκδήλωση των ΑΧΕΠΑΝΣ

Πάνω απο 200 άτομα εξετάστηκαν σε εκδήλωση των ΑΧΕΠΑΝΣ

Πάνω από διακόσια άτομα εξετάστηκαν το τελευταίο διήμερο σε που πραγματοποιούν οι ΑΧΕΠΑΝΣ στο Πνευματικό Κέντρο της Μητρόπολης Δημητριάδος.

Όπως ανέφερε ο συντονιστής της δράσης κ. Μπάστας οι ΑΧΕΠΑΝΣ συμπληρώνουν φέτος έναν αιώνα φιλανθρωπίας, αγαθοεργίας και συμβολής στο χώρο τα ιατρικής και σημείωσε ότι τόσο το Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ όσο και η ομώνυμη πτέρυγα του Ευαγγελισμού είναι δημιούργημα της ΑΧΕΠΑ.
«Θέλουμε να σταθούμε στο πλευρό των συμπολιτών μας και ευελπιστούμε ότι οι αρμόδιοι φορείς θα είναι δίπλα μας στα εγχειρήματα που υλοποιούμε τώρα αλλά και στο μέλλον. Η ανταπόκριση είναι τεράστια και στο ευελπιστούμε ότι θα κάνουμε παρόμοιες δράσεις» είπε χαρακτηριστικά.

Ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη, αρχιμανδρίτης Σεβαστιανός Ζερβός, ανέφερε ότι η Μητρόπολη είναι πάντα στο πλευρό του ανθρώπου και το ίδιο κάνει και τώρα παρέχοντας τόσο τον χώρο όσο και τη διάχυση της πληροφορίας και πρόσθεσε ότι παρόμοιες δράσεις και συνεργασίες θα συνεχιστούν στο μέλλον.

Τέλος στη συγκεκριμένη κοινωνική και φιλανθρωπική δράση αναφέρθηκε και η επίτιμη υποπρόξενος της Ιταλίας στο Βόλο Αικατερίνη Τσόπελα, η οποία είπε ότι στις δύσκολες στιγμές που διέρχεται η χώρα, παρόμοιες πρωτοβουλίες και δράσεις μας επιτρέπουν να αισιοδοξούμε ότι η αγάπη, η εμπιστοσύνη, η πίστη και η ελπίδα δεν θα μας αφήσουν να χαθούμε και θα επιστρέψει το φως της ελπίδας μέσα από τη ζοφερή πραγματικότητα για ένα δημιουργικό, ελπιδοφόρο και φωτεινό αύριο.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση