Βρίσκεστε εδώ:  / Uncategorized / Πάνω απο 200 άτομα εξετάστηκαν σε εκδήλωση των ΑΧΕΠΑΝΣ
Πάνω απο 200 άτομα εξετάστηκαν σε εκδήλωση των ΑΧΕΠΑΝΣ

Πάνω απο 200 άτομα εξετάστηκαν σε εκδήλωση των ΑΧΕΠΑΝΣ

Πάνω από διακόσια άτομα εξετάστηκαν το τελευταίο διήμερο σε εκδήλωση που πραγματοποιούν οι ΑΧΕΠΑΝΣ στο Πνευματικό Κέντρο της Μητρόπολης Δημητριάδος.

Όπως ανέφερε ο συντονιστής της δράσης κ. Μπάστας οι ΑΧΕΠΑΝΣ συμπληρώνουν φέτος έναν αιώνα φιλανθρωπίας, αγαθοεργίας και συμβολής στο χώρο τα ιατρικής και σημείωσε ότι τόσο το Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ όσο και η ομώνυμη πτέρυγα του Ευαγγελισμού είναι δημιούργημα της ΑΧΕΠΑ.
«Θέλουμε να σταθούμε στο πλευρό των συμπολιτών μας και ευελπιστούμε ότι οι αρμόδιοι θα είναι δίπλα μας στα εγχειρήματα που υλοποιούμε τώρα αλλά και στο μέλλον. Η ανταπόκριση είναι τεράστια και στο μέλλον ευελπιστούμε ότι θα κάνουμε παρόμοιες δράσεις» είπε χαρακτηριστικά.

Ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη, αρχιμανδρίτης Σεβαστιανός Ζερβός, ανέφερε ότι η Μητρόπολη είναι πάντα στο πλευρό του ανθρώπου και το ίδιο κάνει και τώρα παρέχοντας τόσο τον χώρο όσο και τη διάχυση της πληροφορίας και πρόσθεσε ότι παρόμοιες δράσεις και συνεργασίες θα συνεχιστούν στο μέλλον.

Τέλος στη συγκεκριμένη κοινωνική και φιλανθρωπική δράση αναφέρθηκε και η επίτιμη υποπρόξενος της Ιταλίας στο Βόλο Αικατερίνη Τσόπελα, η οποία είπε ότι στις δύσκολες στιγμές που διέρχεται η χώρα, παρόμοιες πρωτοβουλίες και δράσεις μας επιτρέπουν να αισιοδοξούμε ότι η , η εμπιστοσύνη, η πίστη και η ελπίδα δεν θα μας αφήσουν να χαθούμε και θα επιστρέψει το φως της ελπίδας μέσα από τη ζοφερή πραγματικότητα για ένα δημιουργικό, ελπιδοφόρο και φωτεινό αύριο.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ασφαλτόστρωση του δρόμου προς Ι.Μ. Αγίου Σπυρίδωνος στο Προμύρι #έργοασφαλτόστρωσης - https://t.co/cQ8T1sB6CI -

  • #απινιδωτής στην Νέα Αγχίαλο #απινιδωτής - https://t.co/16V327k39o -

  • Έναρξη μαθημάτων στις ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ #ΕΠΑΣΟΑΕΔΒόλου - https://t.co/VectAUf2QH -

"Αλιεύοντας" την είδηση