Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » Uncategorized » Πανηγύρεις Αγίων Χαραλάμπους και Βλασίου
Πανηγύρεις Αγίων Χαραλάμπους και Βλασίου

Πανηγύρεις Αγίων Χαραλάμπους και Βλασίου

Την μνήμη του Αγίου Ιερομάρτυρος Χαραλάμπους του Θαυματουργού, τιμά η Εκκλησία την Τετάρτη 10/2.

Στην Ιερά πανηγυρίζουν οι κάτωθι Ιεροί αοί:

Αϊδινίου

Την παραμονή της εορτής, στις 6μ.μ. θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός ς, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική , ιερουργούντος του Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού, ο οποίος θα ομιλήσει.

Βελεστίνου

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός ς, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Ιγνατίου Αναγνωστοπούλου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική , ιερουργούντος του Αρχιμ. Σεραφείμ Κοντακτσή, ο οποίος θα ομιλήσει.

Αγίου Χαραλάμπους (ενορίας Αγίων Πέτρου και Παύλου έας Ιωνίας)

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Χριστοφόρου Καρδατζή, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Επιφανίου Δημητρίου, Ιεροκήρυκος, ο οποίος θα ομιλήσει.

Εορτή Αγίου Βλασίου

agios_vlasios
Την Πέμπτη 11/2 η Εκκλησία τιμά την μνήμη του Αγίου Ιερομάρτυρος Βλασίου και στην Ιερά Μητρόπολη πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός του ομωνύμου χωρίου του Πηλίου.

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Καλλινίκου Γεωργακοπούλου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Παμφίλου Κοιλιά, Ιεροκήρυκος, ο οποίος θα ομιλήσει.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση