Βρίσκεστε εδώ:  / Uncategorized / Παιδικά Χαμόγελα στα Χριστουγεννιάτικα πάρτυ των ΚΔΑΠ Ρήγα Φεραίου
Παιδικά Χαμόγελα στα Χριστουγεννιάτικα πάρτυ των ΚΔΑΠ Ρήγα Φεραίου

Παιδικά Χαμόγελα στα Χριστουγεννιάτικα πάρτυ των ΚΔΑΠ Ρήγα Φεραίου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα χριστουγεννιάτικα πάρτυ των ΚΔΑΠ Δήμου Ρήγα Φεραίου, το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στον Ριζόμυλο και την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου στο Βελεστίνο. Η συμμετοχή των παιδιών με τους συνοδούς γονείς τους ήταν μεγάλη και τα παιδιά απήλαυσαν την εορταστική χαρούμενη ατμόσφαιρα με μουσική, χορό, παιχνίδι και πολλά δώρα που μοιράστηκαν από τον Αη Βασίλη.

Ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Ρήγα Φεραίου,  Χρήστος Σπαθής δήλωσε σχετικά: « Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία χριστουγεννιάτικα πάρτυ για τα παιδιά των ΚΔΑΠ του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

Με χαροποιεί ιδιαίτερα η υψηλή συμμετοχή των παιδιών και των γονέων δείχνοντας άμεση ανταπόκριση σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις, που στόχο έχουν την ψυχαγωγία, τη διασκέδαση και την ομαδική δράση των παιδιών.

Τα παιδιά απασχολήθηκαν με διαφόρων ειδών ομαδικά παιχνίδια και τα χαμόγελά τους είναι η μεγαλύτερη για εμάς, τα πρόσωπα του ΝΠΔΔ.

Ορμώμενοι από το ενδιαφέρον που έχουν δείξει γονείς και παιδιά, έχουμε προγραμματίσει ποικίλες δραστηριότητες και ενημερώσεις στο εγγύς μέλλον.

Εύχομαι καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο με υγεία, και ευημερία».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διακόπηκε η κυκλοφορία στο Νότιο Πήλιο λόγω νταλίκας #νότιοΠήλιο - https://t.co/pGK2dctrgd -

  • Η Τυρναβίτισσα Μιχαέλα Λάκη στους «16» του Australian Open Juniors #AustralianOpenJuniors - https://t.co/ThUqMHQ29B -

  • Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Επιχείρηση της ΕΚΑΜ στην Αττική Οδό #ΑττικήΟδός - https://t.co/1gK1w1FyzU -

"Αλιεύοντας" την είδηση