Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » Uncategorized » Παιδικά Χαμόγελα στα Χριστουγεννιάτικα πάρτυ των ΚΔΑΠ Ρήγα Φεραίου
Παιδικά Χαμόγελα στα Χριστουγεννιάτικα πάρτυ των ΚΔΑΠ Ρήγα Φεραίου

Παιδικά Χαμόγελα στα Χριστουγεννιάτικα πάρτυ των ΚΔΑΠ Ρήγα Φεραίου

Με μεγάλη επιτυχί πργματοποιήθηκαν τα χριστουγεννιάτικα πάρτυ των Δήμου Ρήγα Φεραίου, το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στον και την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου στο . Η συμμετοχή των παιδιών με τους συνοδούς γονείς τους ήταν μεγάλη και τα απήλαυσαν την εορταστική χαρούμενη ατμόσφαιρα με , χορό, παιχνίδι και πολλά δώρα που μοιράστηκαν από τον Αη Βασίλη.

Ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Ρήγα Φεραίου,  Χρήστος Σπαθής δήλωσε σχετικά: « Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία χριστουγεννιάτικα πάρτυ για τα των του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

Με χαροποιεί ιδιαίτερα η υψηλή συμμετοχή των παιδιών και των γονέων δείχνοντας άμεση ανταπόκριση σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις, που στόχο έχουν την ψυχαγωγία, τη και την ομαδική δράση των παιδιών.

Τα παιδιά απασχολήθηκαν με διαφόρων ειδών ομαδικά παιχνίδια και τα χαμόγελά τους είναι η μεγαλύτερη αποζημίωση για εμάς, τα πρόσωπα του ΝΠΔΔ.

Ορμώμενοι από το ενδιαφέρον που έχουν δείξει γονείς και παιδιά, έχουμε προγραμματίσει ποικίλες δραστηριότητες και ενημερώσεις στο εγγύς μέλλον.

Εύχομαι καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο με υγεία, αγάπη και ευημερία».

"Αλιεύοντας" την είδηση