Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » Uncategorized » Π. Σ.Ε. Μαγνησίας ΜέΡΑ 25: Aκόμα ένα διχαστικό διάγγελμα
Π. Σ.Ε. Μαγνησίας ΜέΡΑ 25: Aκόμα ένα διχαστικό διάγγελμα

Π. Σ.Ε. Μαγνησίας ΜέΡΑ 25: Aκόμα ένα διχαστικό διάγγελμα

Στο ίδιο μοτίβο με τις προηγούμενες φορές, χωρίς να έχει διδαχθεί τίποτα, ο Πρωθ προχώρησε σε ακόμα ένα διχαστικό διάγγελμα, εγκωμιάζοντας και πάλι τον εαυτό του και την κυβερνητική πολιτική, τα της οποίας οδήγησαν σε τελική ανάλυση στην ανάγκη να απευθυνθεί ξανά στον ελληνικό λαό.

Για μια ακόμα φορά μίλησε για αισιόδοξα μηνύματα για την οικονομία από τον τουρισμό, τη στιγμή που οι κρατήσεις και οι επισκέψεις παραμένουν εξαιρετικά χαμηλές, προσπαθώντας να μεταφέρει μια τεχνητή αισιοδοξία για να καλύψει την πλήρη αποτυχία των κυβερνητικών πολιτικών.

Επιχείρησε δε τη μεταφορά της ευθύνης για τη ραγδαία των κρουσμάτων και πάλι στους πολίτες και συγκεκριμένα στους ανεμβολίαστους, ανακοινώνοντας μάλιστα τον υποχρεωτικό εμβολιασμό συνοδεύοντας την με εκβιαστικές προς όσους δε συμμορφωθούν.

Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό εργαζομένων σε μονάδες ς ηλικιωμένων με όσους δε συμμορφώνονται από τις 16 Αυγούστου να μπαίνουν σε καθεστώς αναστολής εργασίας.

Επιπλέον από τις αρχές Σεπτεμβρίου, ο υποχρεωτικός εμβολιασμός θα επεκταθεί και στους υγειονομικούς εργαζόμενους.

Την ίδια ώρα όσον αφορά τα σώματα ασφαλείας και τον Στρατό που θεωρεί εκλογικό του ακροατήριο ανακοίνωσε “ειδική ” χωρίς υποχρεωτικότητα.

Τέλος,  παίρνοντας πίσω τα μέτρα που είχαν ¨διαρρεύσει” με τον πλέον επίσημο τρόπο, ανακοινώθηκε πως από τα μέσα ως τα Αυγούστου, όλοι οι κλειστοί χώροι διασκέδασης θα δέχονται μόνο εμβολιασμένους και δεν θα υπάρξουν μεικτοί.

Είναι σαφές πως ακόμα μία φορά ο πρωθ κινείται πίσω από τις εξελίξεις και τα γεγονότα, σπασμωδικά και χωρίς το παραμικρό πλάνο, δοκιμάζοντας και ανακοινώνοντας μέτρα τα οποία εφαρμόζονται ή αποσύρονται ανάλογα με τις του κόσμου τις οποίες φαίνεται να περιμένει η κυβέρνηση για να αξιολογήσει τις επιλογές της.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση