Βρίσκεστε εδώ:  / Uncategorized / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Π. Σ.Ε. Μαγνησίας ΜέΡΑ 25: Aκόμα ένα διχαστικό διάγγελμα
Π. Σ.Ε. Μαγνησίας ΜέΡΑ 25: Aκόμα ένα διχαστικό διάγγελμα

Π. Σ.Ε. Μαγνησίας ΜέΡΑ 25: Aκόμα ένα διχαστικό διάγγελμα

Στο ίδιο μοτίβο με τις προηγούμενες φορές, χωρίς να έχει διδαχθεί τίποτα, ο Πρωθυπουργός προχώρησε σε ακόμα ένα διχαστικό διάγγελμα, εγκωμιάζοντας και πάλι τον εαυτό του και την κυβερνητική πολιτική, τα αποτελέσματα της οποίας οδήγησαν σε τελική ανάλυση στην ανάγκη να απευθυνθεί ξανά στον ελληνικό λαό.

Για μια ακόμα φορά μίλησε για αισιόδοξα μηνύματα για την από τον τουρισμό, τη στιγμή που οι κρατήσεις και οι επισκέψεις παραμένουν εξαιρετικά χαμηλές, προσπαθώντας να μεταφέρει μια τεχνητή αισιοδοξία για να καλύψει την πλήρη αποτυχία των κυβερνητικών πολιτικών.

Επιχείρησε δε τη μεταφορά της ευθύνης για τη ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων και πάλι στους πολίτες και συγκεκριμένα στους ανεμβολίαστους, ανακοινώνοντας μάλιστα τον υποχρεωτικό εμβολιασμό συνοδεύοντας την ανακοίνωση με εκβιαστικές απειλές προς όσους δε συμμορφωθούν.

Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό εργαζομένων σε μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων με όσους δε συμμορφώνονται από τις 16 Αυγούστου να μπαίνουν σε καθεστώς αναστολής εργασίας.

Επιπλέον από τις αρχές Σεπτεμβρίου, ο υποχρεωτικός εμβολιασμός θα επεκταθεί και στους υγειονομικούς εργαζόμενους.

Την ίδια ώρα όσον αφορά τα σώματα ασφαλείας και τον Στρατό που θεωρεί εκλογικό του ακροατήριο ανακοίνωσε “ειδική πρόνοια” χωρίς υποχρεωτικότητα.

Τέλος,  παίρνοντας πίσω τα που είχαν ¨διαρρεύσει” με τον πλέον επίσημο τρόπο, ανακοινώθηκε πως από τα μέσα ως τα τέλη Αυγούστου, όλοι οι κλειστοί χώροι διασκέδασης θα δέχονται μόνο εμβολιασμένους και δεν θα υπάρξουν μεικτοί.

Είναι σαφές πως ακόμα μία φορά ο πρωθυπουργός κινείται πίσω από τις εξελίξεις και τα γεγονότα, σπασμωδικά και χωρίς το παραμικρό πλάνο, δοκιμάζοντας και ανακοινώνοντας μέτρα τα οποία εφαρμόζονται ή αποσύρονται ανάλογα με τις αντιδράσεις του κόσμου τις οποίες φαίνεται να περιμένει η κυβέρνηση για να αξιολογήσει τις επιλογές της.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση