Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » Uncategorized » Oλυμπιακος Βόλου – Απόλλων Καλαμαριάς στο ΕΑΚ
Oλυμπιακος Βόλου – Απόλλων Καλαμαριάς στο ΕΑΚ

Oλυμπιακος Βόλου – Απόλλων Καλαμαριάς στο ΕΑΚ

Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016 και 12.00 στο ΕΑΚ Βόλου θα διεξαχθεί ο αγώνας του με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς για τη 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ς κατηγορίας υναικών .

Η ομάδα, μετά τις οκτώ συνεχόμενες νίκες της (εκ των οποίων οι 5 εκτός έδρας) , στοχεύει σε μια ακόμη νίκη επί του Απόλλωνα Καλαμαριάς , ο οποίος ισοβαθμεί στη δεύτερη θέση με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης , προκειμένου να παραμείνει μόνη πρώτη στη βαθμολογία .

Ο Μιχάλης και ο συνεργάτης του Μάριος Μπορίνος έχουν όλες τις παίκτριες στη διάθεσή τους ετοιμοπόλεμες , εκτός της σημαντικής απουσίας της Εύης Κυριατζίδου, η οποία αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και συνεχίζει τη θεραπεία της .

Η Διοικούσα Επιτροπή καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να συασταθούν στα κορίτσια και στους προπονητές τους , ενισχύοντάς τα , βοηθώντας δε και τη Διοικούσα Επιτροπή στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει για τη λειτουργία των ομάδων .

Η ανδρική ομάδα, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, θα αγωνισθεί στο ΒΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ με τον Σ Βόλου , το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου και ώρα 18.00 , χωρίς , αφού επανήλθαν οι Κώστας Αλεξίου και Αλέξανδρος Λουλούδης μετά το τραυματισμό τους, ενώ στο Βόλο βρίσκεται πλέον και ο Σωτήρης Αχριάνης ο οποίος μετατέθηκε σε μονάδα της περιοχής, στοχεύοντας σε μια ακόμη νίκη που θα τη διατηρήσει στη πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα , μόνη πρώτη .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση