Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » Uncategorized » Ολοκληρώθηκε η πεζοδρόμηση της οδού Κροκίου
Ολοκληρώθηκε η πεζοδρόμηση της οδού Κροκίου

Ολοκληρώθηκε η πεζοδρόμηση της οδού Κροκίου

Ολοκληρώθηκε πό την Τεχνική Υπηρεσί του Δήμου η της οδού Κροκίου, στην συνοικία των Παλαιών  και παραδόθηκε προς χρήση στους πολίτες, ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκε και ο ευπρεπισμός του υ που βρίσκεται στο σημείο, με την απομάκρυνση του εγκαταλειμμένου περιπτέρου και την φύτευση λουλουδιών.

Πρόκειται για ένα σημείο που επί χρόνια εξαιτίας της άναρχης στάθμευσης δικύκλων και Ι.Χ. αυτοκινήτων δυσχεραινόταν η λειτουργία των καταστημάτων που βρίσκονται εκεί, ενώ με τον εξωραϊσμό του πάρκου έχει αλλάξει όλη η όψη της περιοχής που ουσιαστικά αποτελεί μία από τις πρώτες – εντυπώσεις που αντικρίζει ο επισκέπτης με την είσοδό του στην πόλη.

Πρέπει να αναφερθεί πως πραγματοποιήθηκε η 550 τ.μ. σε συνδυασμό με την ανάπλαση του πάρκου, έργο που στοίχισε 18.000 περίπου, ενώ υπολείπεται η τοποθέτηση των οδικών σημάνσεων καθώς και οι εργασίες μονοδρόμησης της οδού Μητροπολίτου η οποία από διπλής κατεύθυνσης θα γίνει άνοδος.

 

Την ικανοποίησή του για τον εξωραϊσμό του σημείου εξέφρασε και ο καταστηματάρχης στην περιοχή  Χρήστος Πατάρης λέγοντας πως “η περιοχή μας ήταν χάλια με μια λέξη και έγινε πανέμορφη. Τα προηγούμενα χρόνια η κατάσταση ήταν ιδιαίτερα άσχημη. Τώρα άλλαξε όλο το σημείο και θα βοηθήσει και εμάς τα μαγαζιά να δουλέψουμε”.

Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Θαν. Σταυρίδης έκανε λόγο για μια σημαντική παρέμβαση που θα δώσει νέα ζωή στην περιοχή και θα βοηθήσει τους .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση