Βρίσκεστε εδώ:  / Uncategorized / Ολοκληρώθηκε η πεζοδρόμηση της οδού Κροκίου
Ολοκληρώθηκε η πεζοδρόμηση της οδού Κροκίου

Ολοκληρώθηκε η πεζοδρόμηση της οδού Κροκίου

Ολοκληρώθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου η πεζοδρόμηση της οδού Κροκίου, στην συνοικία των Παλαιών  και παραδόθηκε προς χρήση στους πολίτες, ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκε και ο ευπρεπισμός του πάρκου που βρίσκεται στο σημείο, με την απομάκρυνση του εγκαταλειμμένου περιπτέρου και την φύτευση λουλουδιών.

Πρόκειται για ένα σημείο που επί χρόνια εξαιτίας της άναρχης στάθμευσης δικύκλων και Ι.Χ. αυτοκινήτων δυσχεραινόταν η λειτουργία των καταστημάτων που βρίσκονται εκεί, ενώ με τον εξωραϊσμό του πάρκου έχει αλλάξει όλη η όψη της περιοχής που ουσιαστικά αποτελεί μία από τις πρώτες εικόνες – εντυπώσεις που αντικρίζει ο επισκέπτης με την είσοδό του στην πόλη.

Πρέπει να αναφερθεί πως πραγματοποιήθηκε η πεζοδρόμηση 550 τ.μ. σε συνδυασμό με την ανάπλαση του πάρκου, που στοίχισε 18.000 ευρώ περίπου, ενώ υπολείπεται η τοποθέτηση των οδικών σημάνσεων καθώς και οι μονοδρόμησης της οδού Μητροπολίτου η οποία από διπλής κατεύθυνσης θα γίνει άνοδος.

 

Την ικανοποίησή του για τον εξωραϊσμό του σημείου εξέφρασε και ο καταστηματάρχης στην περιοχή  Χρήστος Πατάρης λέγοντας πως “η περιοχή μας ήταν χάλια με μια λέξη και έγινε πανέμορφη. Τα προηγούμενα χρόνια η κατάσταση ήταν ιδιαίτερα άσχημη. Τώρα άλλαξε όλο το σημείο και θα βοηθήσει και εμάς τα μαγαζιά να δουλέψουμε”.

Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Θαν. Σταυρίδης έκανε λόγο για μια σημαντική παρέμβαση που θα δώσει νέα στην περιοχή και θα βοηθήσει τους καταστηματάρχες.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ο #ΕΣΒ θα εκφράσει γνώμη στο ενδεχόμενο να ανάψουν τα λαμπάκια, αλλά στη συνέχεια να κλείσει η πόλη και η αγορά της… - https://t.co/5JbwWVQCVm -

  • Πολύ καλή εμφάνιση της Νίκης Βόλου στο Χειμερινό Κύπελλο κολύμβησης - https://t.co/yVBcX3YouS… -

  • Κορασίδες και άνδρες του Ολυπιακού επικράτησαν της Νίκης #ΟλυμπιακόςΒόλου - https://t.co/MPsmg1g7f7 -

"Αλιεύοντας" την είδηση