Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » Uncategorized » Ο “βράχος” θυμάται στο pagasitikosnews
Ο “βράχος” θυμάται στο pagasitikosnews

Ο “βράχος” θυμάται στο pagasitikosnews

Με αφορμή το πέρας ενός έτους, από την αξιομνημόνευτη μέρα της 1ης Ιουνίου του 2014 και την ιστορική άνοδο της Νίκης Βόλου στη , ένας από τους πρωταγωνιστές του περσινού θριάμβου, ο Θανάσης Ρεπετσάς, μιλάει στο pagasitikosnews, σχετικά με τις αναμνήσεις του, τις προσωπικές του απόψεις για την υφισταμένη κατάσταση της ομάδας που αγάπησε και το ποδοσφαιρικό του .

Οι συστάσεις περιττές. Πρόκειται για τον καλύτερο κεντρικό αμυντικό που έχει περάσει τα τελευταία χρόνια από τη Νίκη και αποτέλεσε το βαρόμετρο στην άκρως επιτυχημένη περσινή πορεία της ομάδας, μέχρι το όνειρο της Α' Εθνικής. Ο Θανάσης Ρεπετσάς, έναν χρόνο μετά το επιβλητικό 4-0 επί του Ηρακλή στο Πανθεσσαλικό, με το οποίο οι “κυανόλευκοι” σφράγισαν την άνοδό τους στην μεγάλη κατηγορία, ως , μιλά στον Κώστα Καραγεωργόπουλο, σε μία που ενδιαφέρει τους φιλάθλους όλης της ς:

Ποια ήταν τα συναισθήματά σου όταν ξύπνησες σήμερα κι αντιλήφθηκες πως πέρασε ένας ολόκληρος χρόνος από την ημέρα του αγώνα με τον Ηρακλή στο Πανθεσσαλικό;

Να σου πω την αλήθεια, αυτήν τη στιγμή που μιλάμε, βρίσκομαι στον τόπο μου. Από την ίδια πόλη, τυχαίνει να είναι και ο Δημήτρης ο Ζουλιώτης, με τον οποίο κάνουμε πολύ παρέα, καθώς είμαστε χρόνια συμπαίκτες. Το μεσημέρι συναντηθήκαμε και όταν είδαμε στο facebook τις φωτογραφίες που ανεβάζανε πολύ φίλοι μας από τον Βόλο, πραγματικά ανατριχιάσαμε. Ήταν πολύ δυνατό συναίσθημα. Νιώσαμε και οι δύο ρίγος.

Η περσινή αγωνιστική σεζόν αποτελεί μία χρυσή σελίδα και την πιο λαμπρή στη σύγχρονη ιστορία της Νίκης. Πως αισθάνεσαι που αποτελείς μέρος αυτής;

Είχα πει και πέρσι ότι όλοι μας νιώθουμε πολύ περήφανοι κι ευλογημένοι που κάναμε το όνειρο χιλιάδων φιλάθλων, πραγματικότητα. Περάσαμε μία πολύ δύσκολη χρονιά, ο κόσμος δεν γνωρίζει πολλά. Παρ' όλα αυτά, πιστέψαμε στους εαυτούς μας και, με την ώθηση του λαού της Νίκης, καταφέραμε να φέρουμε εις πέρας την αποστολή μας και να ζήσουμε αυτές τις μεγάλες στιγμές.

Ποια είναι η πιο δυνατή κι έντονη στιγμή που κρατάς από τις μέρες των περσινών πλέι οφ; Έχεις ξεχωρίσει κάποια;

Μπορεί να σου φανεί περίεργο, αλλά θα πω το ματς της πρεμιέρας των πλέι οφ, με αντίπαλο τον Αιγινιακό. Ήταν πολύ περίεργο ματς, με πικρή γεύση για εμάς. Μετά το παιχνίδι, μαζευτήκαμε στο ξενοδοχείο και μιλήσαμε με τον προπονητή. Πιστεύω ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι, ήταν ένα δυνατό πλήγμα που μας αφύπνισε και μας ώθησε να τα δώσουμε όλα την επόμενη αγωνιστική στο ΕΑΚ, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, που όλοι θυμόμαστε τι έγινε. Η στεναχώρια της πρεμιέρας, έγινε πάθος και θέληση για όλη την υπόλοιπη συνέχεια.

Έχοντας καταφέρει αυτόν τον άθλο για τον Βολιώτικο σύλλογο, τί πιστεύεις ότι πήγε στραβά κι η ομάδα δεν κατάφερε να ορθοποδήσει στην ; Θεωρείς ότι υπάρχουν υπεύθυνοι;

Δε ξέρω αν υπάρχει συγκεκριμένος υπεύθυνος. Η ομάδα, από τη στιγμή που δεν πήρε αδειοδότηση, γνωρίζαμε ότι δύσκολα θα παραμείνει στη Superleague. Πιστεύω, πάντως, πως, εκτός από εμάς τους παίκτες, το προπονητικό τιμ και τον κόσμο, κανείς άλλος δεν πίστευε ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Εάν η διοίκηση γνώριζε πως η ομάδα δύσκολα θα πάρει αδειοδότηση για την Α' Εθνική τη νέα αγωνιστική σεζόν, θα μπορούσε κάλλιστα να μας καλέσει να ανανεώσουμε τα συμβόλαιά μας, τον περασμένο Ιανουάριο, όπως έκανε και ο ιάννενα. Ο περσινός κορμός του ρόστερ της Νίκης, με 5-6 ακόμα προσθήκες δεν θα είχε τίποτα να ζηλέψει από ομάδες που σώθηκαν με ευκολία φέτος στην Α' Εθνική και αυτό το αποδείξαμε και από την πορεία μας στο Ελλάδος πέρσι. Η έλλειψη οργάνωσης και η απειρία, λοιπόν, πιστεύω ότι ήταν οι παράγοντες που η ομάδα απέτυχε.

Πώς ένιωσες όταν αυτό το κατόρθωμα που πέτυχες, μαζί με τους συμπαίκτες σου, την περασμένη σεζόν, κατέρρευσε μέσα σε διάστημα λίγων μηνών; Περίμενες αυτήν την κατάληξη;

Δε μπορώ να σου περιγράψω τα συναισθήματά μου. Θα σου πω το εξής περιστατικό: Όταν πληροφορήθηκα πως η ομάδα δεν κατέβηκε να αγωνιστεί στο παιχνίδι με τη Ζάκυνθο για το Κύπελλο, νόμιζα πως ήταν ένα κακόγουστο αστείο. Μίλησα με τους συμπαίκτες μου από την περσινή χρονιά κι όλοι ήταν στεναχωρημένοι και θυμωμένοι. Δεν αξίζει σε αυτήν την ομάδα και σε αυτόν τον κόσμο αυτή η μεταχείριση. Ήταν πραγματικά θλιβερό.

Φέτος, πραγματοποίησες μία θετικότατη χρονιά με τη φανέλα της Λαμίας, δεν καταφέρατε να μπείτε στα πλέι οφ κι αποχώρησες. Ποιο είναι το ποδοσφαιρικό του Θανάση Ρεπετσά;

Αγωνιστικά, είμαστε στα πλέι οφ, αλλά λόγω της τιμωρίας και της αφαίρεσης βαθμών που δεχτήκαμε, άλλες ομάδες αγωνίζονται εκεί. Έκανα μια γεμάτη χρονιά, παίζοντας 22 από τα 24 παιχνίδια της περσινής σεζόν και τώρα είμαι ελεύθερος. Δε μπορώ να μιλήσω ακόμα για το μέλλον μου, είναι πολύ νωρίς. Το καλοκαίρι είναι ακόμα στην αρχή του, τα πρωταθλήματα δεν έχουν τελειώσει ακόμα. Θα δείξει.

Τέλος, θα ήθελες να στείλεις κάποιο μήνυμα στον κόσμο της ομάδας, που σε αγάπησε τόσο πολυ;

Θα πρέπει ο κόσμος της ομάδας να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της. Ομάδες, όπως η Νίκη Βόλου, μόνο για λίγο ξαποσταίνουν και ξανά τραβάνε μπροστά. Δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα.

 

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση