Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » Uncategorized » Ο Τέλης Καϊμπαλίδης  εκτελεστικός υπεύθυνος στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού Βόλου
Ο Τέλης Καϊμπαλίδης  εκτελεστικός υπεύθυνος στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού Βόλου

Ο Τέλης Καϊμπαλίδης  εκτελεστικός υπεύθυνος στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού Βόλου

 
Ο Τέλης Κϊμπλίδης ανέλαβε- μετά από συμφωνία με την του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ- την θέση του εκτελεστικού υπεύθυνου του ποδοσφαιρικού τμήματος και σε συνεργασία με τους γενικούς αρχηγούς Λευτέρη Τασσιόπουλο και Γιάννη Θεοδωρίδη το  καθήκον να “τρέχει” τα θέματα της καθημερινότητας που απασχολούν το τμήμα που σε μία ομάδα όπως ο ΟΛΥΜΠΙ ΒΟΛΟΥ είναι πολλά και ποικίλα.
Ο Τέλης Καϊμπαλίδης έχει πλούσιες ποδοσφαιρικές γνώσεις μια και υπήρξε και ο ίδιος ποδοσφαιριστής σε πολλές ομάδες  Ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού Βόλου και αγωνίστηκε στον Εθνικό Βόλου, Ολυμπιακό Βόλου, Νίκη Βόλου, , Κέρκυρα, Αστέρα Ριζομύλου. Διαγόρα Στεφανοβικείου, Ρήγα ο και Θησέα. Ως στέλεχος έχει διατελέσει γενικός αρχηγός  στην ομάδα της Νίκης Βόλου.
Ο Ολυμπιακός Βόλου καλωσορίζει στο επιτελείο του ποδοσφαιρικού  τμήματος τον Τέλη Καιμπαλίδη και του εύχεται καλή στο έργο του.
Ο Ερασιτέχνης ιδιοκτήτης  του λεωφορείου  της  παλαιάς ΠΑΕ
Στην ιδιοκτησία του Ερασιτέχνη πέρασε και επισήμως το λεωφορείο της υπό εκκαθάριση ΠΑΕ. Σήμερα το απόγευμα σε δικηγορικό γραφείο του Βόλου υπογράφτηκαν τα σχετικά έγγραφα από τον πρόεδρο Νίκο Τσεκούρα και έτσι ο Ερασιτέχνης ΟΛΥΜΠΙ ΒΟΛΟΥ απέκτησε ένα πολύτιμο μέσο για την μετακίνηση των αθλητικών αποστολών όλων των τμημάτων του.
Μετά την της επίσημης ιστοσελίδας του Συλλόγου και την αγορά του λεωφορείου η του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ  προγραμματίζει και άλλες κινήσεις που θα ξαφνιάσουν ευχάριστα τα μέλη και τους φίλους της ομάδας.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση