Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » Uncategorized » Ο Τέλης Καϊμπαλίδης  εκτελεστικός υπεύθυνος στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού Βόλου
Ο Τέλης Καϊμπαλίδης  εκτελεστικός υπεύθυνος στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού Βόλου

Ο Τέλης Καϊμπαλίδης  εκτελεστικός υπεύθυνος στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού Βόλου

 
Ο Τέλης Καϊμπαλίδης ανέλαβε- μετά από συμφωνία με την διοίκηση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ- την θέση του εκτελεστικού υπεύθυνου του ποδοσφαιρικού τμήματος και σε συνεργασία με τους γενικούς αρχηγούς Λευτέρη Τασσιόπουλο και Γιάννη Θεοδωρίδη το  καθήκον να “τρέχει” τα θέματα της καθημερινότητας που απασχολούν το τμήμα που σε μία ομάδα όπως ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ είναι πολλά και ποικίλα.
Ο Τέλης Καϊμπαλίδης έχει πλούσιες ποδοσφαιρικές γνώσεις μια και υπήρξε και ο ίδιος ποδοσφαιριστής σε πολλές ομάδες  Ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του και αγωνίστηκε στον Εθνικό Βόλου, Ολυμπιακό Βόλου, Νίκη Βόλου, Λαμία, Κέρκυρα, Αστέρα Ριζομύλου. Διαγόρα Στεφανοβικείου, Ρήγα Φεραίο και Θησέα. Ως στέλεχος έχει διατελέσει γενικός αρχηγός  στην ομάδα της Νίκης Βόλου.
Ο Ολυμπιακός  καλωσορίζει στο επιτελείο του ποδοσφαιρικού  τμήματος τον Τέλη Καιμπαλίδη και του εύχεται καλή στο έργο του.
Ο Ερασιτέχνης ιδιοκτήτης  του λεωφορείου  της  παλαιάς ΠΑΕ
Στην ιδιοκτησία του Ερασιτέχνη πέρασε και επισήμως το λεωφορείο της υπό εκκαθάριση ΠΑΕ. Σήμερα το απόγευμα σε δικηγορικό γραφείο του υπογράφτηκαν τα σχετικά έγγραφα από τον πρόεδρο Νίκο Τσεκούρα και έτσι ο Ερασιτέχνης ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ απέκτησε ένα πολύτιμο μέσο για την μετακίνηση των αθλητικών αποστολών όλων των τμημάτων του.

Μετά την δημιουργία της επίσημης ιστοσελίδας του Συλλόγου και την αγορά του λεωφορείου η διοίκηση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ  προγραμματίζει και άλλες κινήσεις που θα ξαφνιάσουν ευχάριστα τα μέλη και τους φίλους της ομάδας.
[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Απεβίωσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος #ΘεόδωροςΠάγκαλος - https://t.co/sCWX8qxpLw -

  • Γιατί οι άνθρωποι κάνουν λιγότερο #σεξ; #σεξ - https://t.co/7AyE5YcwPo -

  • Εκλογές: Φουντώνει η κόντρα για τη #φορολογία #φορολογία - https://t.co/TTc27Dhg1q -

"Αλιεύοντας" την είδηση