Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » Uncategorized » Παράσταση διαμαρτυρίας στην είσοδο του Λιμανιού από σωματεία και φορείς ενάντια στο ΝΑΤΟ
Παράσταση διαμαρτυρίας  στην  είσοδο του Λιμανιού  από σωματεία και φορείς ενάντια στο ΝΑΤΟ

Παράσταση διαμαρτυρίας στην είσοδο του Λιμανιού από σωματεία και φορείς ενάντια στο ΝΑΤΟ

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα το απόγευμα, στην είσοδο του Λιμανιού Βόλου σωματεία και φορείς ενάντια στο ΝΑΤΟ.

Τα σωματεία και οι φορείς τονίζουν « Έξω το ΝΑΤΟ από το Αιγαίο. Ανεπιθύμητο το ΝΑΤΟ στο λιμάνι του Βόλου» και καλούν τις λαϊκές οικογένειες της Μαγνησίας, τους νέους και τις νέες να καταδικάσουν αποφασιστικά την παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο και να μην επιτρέψουν να γίνει το λιμάνι του Βόλου ορμητήριο των δολοφόνων.

Οι φορείς και τα Σωματεία, καταγγέλλουν την αποκαλούμενη «πολυδιάστατη εξωτερική» πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που ακολουθώντας την επικίνδυνη πολιτική των προηγούμενων κυβερνήσεων, εμπλέκει ολοένα και περισσότερο την Ελλάδα στη δίνη των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων και πολέμων, βάζει σε μεγάλο κίνδυνο τα κυριαρχικά δικαιώματα και το λαό μας σε μεγάλες περιπέτειες.

To μέλος της Γραμματείας του ΠΑΜΕ Παναγιώτης Τσιτσιρίκης ανέφερε: “Η σημερινή κινητοποίηση είναι στο πλαίσιο μιας σειράς πρωτοβουλιών που θα πάρει το ΠΑΜΕ, ώστε να μη δεχτεί ο λαός του Βόλου και η εργατική τάξη, να χρησιμοποιηθεί το λιμάνι για να ΝΑΤΟϊκά σχέδια.

Αυτούς τους δολοφόνους που αιματοκυλούν τον κόσμο να μην έρθουν στο λιμάνι με πρόσχημα το προσφυγικό, που εμπλέκει τη χώρα μας στους ιμπεριαλιστικούς συναγωνισμούς και θα έχει χειρότερες συνέπειες για την εργατική τάξη και το λαό”.

Τέλος οι συγκεντρωμένοι ζήτησαν την υιοθέτηση ψηφίσματος ενάντια στην παρουσία και τον ανεφοδιασμό πλοίων του ΝΑΤΟ από το λιμάνι του Βόλου, από τα δημοτικά συμβούλια της περιοχής και την Αντιπεριφέρεια.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Καθαρισμός της ακτογραμμής Μηλίνας   #ακτογραμμήΜηλίνας - https://t.co/6GwCinwyeO -

  • Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας σε τμήμα της οδού μεταξύ Kαλών Νερών και Βυζίτσας - https://t.co/14mkwWWz5k… -

  • Δράση ΟΝΝΕΔ Λάρισας, Καρδίτσας και Μαγνησίας για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2023 - https://t.co/rZGeGVLRhK… -

"Αλιεύοντας" την είδηση