Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » Uncategorized » Παράσταση διαμαρτυρίας στην είσοδο του Λιμανιού από σωματεία και φορείς ενάντια στο ΝΑΤΟ
Παράσταση διαμαρτυρίας  στην  είσοδο του Λιμανιού  από σωματεία και φορείς ενάντια στο ΝΑΤΟ

Παράσταση διαμαρτυρίας στην είσοδο του Λιμανιού από σωματεία και φορείς ενάντια στο ΝΑΤΟ

Παράσταση ς πραγματοποίη το απόγευμα, στην είσοδο του Λιμανιού Βόλου σωματεία και ενάντια στο ΝΑΤΟ.

Τα σωματεία και οι τονίζουν « Έξω το ΝΑΤΟ από το Αιγαίο. Ανεπιθύμητο το ΝΑΤΟ στο λιμάνι του Βόλου» και καλούν τις οικογένειες της ς, τους νέους και τις νέες να καταδικάσουν αποφασιστικά την παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο και να μην επιτρέψουν να γίνει το λιμάνι του Βόλου ορμητήριο των δολοφόνων.

Οι φορείς και τα Σωματεία, καταγγέλλουν την αποκαλούμενη «πολυδιάστατη εξωτερική» πολιτική της ς ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που ακολουθώντας την επικίνδυνη πολιτική των προηγούμενων κυβερνήσεων, εμπλέκει ολοένα και περισσότερο την στη δίνη των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων και πολέμων, βάζει σε μεγάλο κίνδυνο τα κυριαρχικά δικαιώματα και το λαό μας σε μεγάλες περιπέτειες.

To μέλος της ραμματείας του ΠΑΜΕ Παναγιώτης Τσιτσιρίκης ανέφερε: “Η σημερινή κινητοποίηση είναι στο πλαίσιο μιας σειράς πρωτοβουλιών που θα πάρει το ΠΑΜΕ, ώστε να μη δεχτεί ο λαός του Βόλου και η εργατική τάξη, να χρησιμοποιηθεί το λιμάνι για να ΝΑΤΟϊκά σχέδια.

Αυτούς τους δολοφόνους που αιματοκυλούν τον κόσμο να μην έρθουν στο λιμάνι με πρόσχημα το προσφυγικό, που εμπλέκει τη χ μας στους ιμπεριαλιστικούς συναγωνισμούς και θα έχει χειρότερες συνέπειες για την εργατική τάξη και το λαό”.

Τέλος οι συγκεντρωμένοι ζήτησαν την υιοθέτηση ψηφίσματος ενάντια στην παρουσία και τον ανεφοδιασμό πλοίων του ΝΑΤΟ από το λιμάνι του Βόλου, από τα δημοτικά συμβούλια της περιοχής και την Αντιπεριφέρεια.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Dark Mode

"Αλιεύοντας" την είδηση