Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » Uncategorized » Mountain Enduro Camp στην Βερδικούσια Ελασσόνας
Mountain Enduro Camp στην Βερδικούσια Ελασσόνας

Mountain Enduro Camp στην Βερδικούσια Ελασσόνας

Το καταπράσινο δάσος οξιάς της Μαμαλής φιλοξενεί και φέτος το Mountain Enduro , στις 7, 8, και 9 Ιουλίου 2017, το οποίο προσφέρει στους επισκέπτες του ένα πλήθος από δραστηριότητες και εκδηλώσεις. Διαδρομή Enduro και Off Road με νέα , πίστα Motocross δίπλα στο χώρο εκδηλώσεων, συναυλίες που θα συζητηθούν, πεζοπορικές διαδρομές, mountain bike, parkour είναι κάποιες από τις δραστηριότητες που ετοιμάζει η Λέσχη Mountain Enduro .

Η οδήγηση της μηχανής συνδέεται αρμονικά με τη φύση, τη μουσική και τον αθλητισμό. Και αυτό γιατί τοMountain Enduro Camp είναι προσιτό σε όλους, μηχανόβιους και μη. Το υψόμετρο στην κορυφή Μαμαλή είναι 1.424 μέτρα αλλά η ατμόσφαιρα είναι ζεστή, φιλική και πολύ ζωντανή.

Το Mountain Enduro Camp πραγματοποιείται με υποστηρικτές την Κοινότητα Βερδικούσιας και το Δήμο ς, υπό την αιγίδα της . Σε συνέντευξη τύπου που δόθηκε στην αίθουσα του Περιφερειακού συμβουλίου οι διοργανωτές σημείωσαν τα εξής:

Κώστας Αγοραστός: «Μια ακόμα μεγάλη διοργάνωση το Enduro Mountain Camp στο όρος Μαμαλή. Να ευχαριστήσουμε τον σύλλογο που είχε αυτή την ιδέα την οποία στηρίζουμε ως Περιφέρεια μαζί με τον Δήμο ς και όλους τους ανθρώπους του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Πρόκειται για μεγάλη διοργάνωση καθώς αναμένονται 3000 άτομα και να παρακολουθήσει και να συμμετάσχει στους αυτούς. Ταυτόχρονα οι υποδομές που έχουμε κάνει και κυρίως ο δρόμος Βερδικούσια – Λογγά έχουν συμβάλει καθοριστικά στην των ορεινών όγκων. Άρα όταν έχεις σωστές υποδομές διευκολύνεις την ασφαλή μετακίνηση των ανθρώπινων κοινοτήτων και ενισχύεις τις διοργανώσεις.

Νίκος Ευαγγέλου – δήμαρχος Ελασσόνας: «Μια εντυπωσιακή διοργάνωση φιλοξενείται στην περιοχή της Βερδικούσιας. Μετά την των προηγούμενων ετών και την προσέλκυση πολλών φιλοξενούμενων, έγινε θεσμός. Με τη βοήθεια της Περιφέρειας κάναμε την διάνοιξη του δρόμου, δώσαμε νερό και ρεύμα που δεν υπήρχε. Οι συνθήκες πλέον είναι πολύ καλύτερες απ' ότι την πρώτη χρονιά, έτσι ώστε να έρθουν ακόμα περισσότεροι άνθρωποι. Συγχαρητήρια στα παιδιά που το πίστεψαν και ασχολήθηκαν με την διοργάνωση. Δήμος και Περιφέρεια μπορούμε να προσφέρουμε και να είμαστε δίπλα σε τέτοιες εκδηλώσεις.

Δημήτρης Καφφές – μέλος Mountain Enduro Camp: «Διοργανώνουμε ένα τριήμερο φεστιβάλ στις 7-8-9 Ιουλίου στην Βερδικούια Ελασσόνας με επίκεντρο τις μηχανοκίνητες δραστηριότητες. Στόχος μας όμως είναι και η επαφή του κόσμου με τη φύση μέσα από πεζοπορίες, αγώνα δρόμου στο βουνό, ορεινή ποδηλασία, σεμινάρια Α' βοηθειών, σεμινάριο φωτογραφίας, κ.ά. Να ευχαριστήσω την και τον Δήμο Ελασσόνας, την Κοινότητα Βερδικούσιας και ιδιαίτερα τον κ. Σάκκα και σας καλούμε όλους στην κορυφή Μαμαλή».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση