Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » Uncategorized » Μοτοπορεία DGR 2018 – VOLOS HELLAS
Μοτοπορεία DGR 2018 – VOLOS HELLAS

Μοτοπορεία DGR 2018 – VOLOS HELLAS

διοργανώνουν, στις  30 Σεπτεμβρίου 2018 (ώρα συγκέντρωσης  9.00 π.μ. στον χώρο του Πανεπιστημίου στην παραλία του Βόλου- τέρμα Ιάσονος)  και ώρα εκκίνησης στις   11.00 π.μ. με κατεύθυνση τα Καλά Νερά, το Riders Club Hellas και η Moto.Le.Bolou. Στα Καλά Νερά  θα ακολουθήσει ένα πάρτι για να δοθεί  η   λήξη τής μοτοπορείας DGR 2018.

Η πορεία έχει ειδικό χαρακτήρα ως Gentleman (κύριοι) έτσι λοιπόν θα ήταν ωραίο όπως αρμόζει στο χαρακτήρα της εκδήλωσης οι συμμετέχοντες να είναι ντυμένοι ανάλογα.
Εκτός από το ΚΡΑΝΟΣ που επιβάλλεται η ενδυμασία να έχει χαρακτήρα κυρίου…. Με ένα * Παπιγιόν * Γραβάτα * Γιλέκο * Κουστούμι ή ό,τι εσείς πιστεύετε καλύτερα.

Βεβαίως  επιτρέπεται να συμμετάσχουν και κυρίες ως οδηγός ή συνεπιβάτης, φυσικά με το ανάλογο επίσημο ντύσιμο χωρίς βέβαια να ενοχλείται  η οδήγηση.
Ο σκοπός τής μοτοπορείας είναι φιλανθρωπικού χαρακτήρα και το DGR RIDE 2018 είναι ένα φιλανθρωπικό γεγονός πού συγκεντρώνει τα αναγκαία κεφάλαια για την Έρευνα για τον Καρκίνο του Προστάτη και την Ψυχική Υγεία των Ανδρών.
Έτσι ο παγκόσμιος οργανισμός Movember διοργανώνει το Gentleman Ride σε περίπου 600 πόλης στον κόσμο με σκοπό την ενημέρωση του κοινού.
Αν και  η μοτοπορεία είναι ελεύθερη , όσοι  θέλουν μπορούν να συμμετέχουν στην συγκέντρωση κεφαλαίων που διαχειρίζεται το παραπάνω Ίδρυμα στην σελίδα του DGR.

Οδηγίες Συγκέντρωσης και Πορείας
Κατά την άφιξη των μοτοσικλετών να προσέχουμε την ασφάλεια του κόσμου και να μην δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα στην κυκλοφορία τόσο των πεζών και των οχημάτων. Στον χώρο θα υπάρχουν άτομα με ( κίτρινα και πορτοκαλί γιλέκα ) όπου θα σας ενημερώνουν  για την στάθμευση της μοτοσυκλέτας.
* Παρακαλούνται οδηγοί και συνεπιβάτες  να έχουν όλοι   τό κράνος και όλα τα νόμιμα χαρτιά,  προσωπικά και της μηχανής τους.
* Από την εκκίνηση της πορείας   να φροντίσουν για την ατομική τους ασφάλεια όπως και του οχήματός τους.
* Από τους διοργανωτές έχουν παρθεί όλα τα δυνατά μέτρα με άτομα περιφρούρησης για να κλειστούν οι δρόμοι όπου θα περάσει η Μοτοπορεία όπως και έχει στηθεί ένα δίχτυ περιφρούρησης για την ασφάλεια των οδηγών.

Πίσω από την πορεία θα μπορούν ακολουθούν τα αυτοκίνητα που συμμετέχουν ως όχημα προστασίας και βοήθειας.
* Απαγορευται να προσπεράσετε τα οχήματα με κίτρινα και πορτοκαλί γιλέκα διότι θα δίνουν το όριο της ταχύτητας αλλά και περιφρούρησης. Σημαντικό ειναι κατά την πορεία να μην γίνονται προσπεράσεις μεταξύ της φάλαγγας. ( Αν και οι ταχύτητες θα είναι μικρές ).
* Να κρατάμε την διάταξη και αποστάσεις που έχουν οριστεί κατά την εκκίνηση και να μην προβούμε σε καμία επίδειξη ικανοτήτων και σε ο,τιδήποτε άλλο όπου μπορεί να προκαλέσει ατύχημα.
Τα παραπάνω είναι μη αποδεκτά από την ομάδα Συντονισμού και ασφάλειας της Μοτοπορείας.
Οι παραβάτες θα απομακρύνονται από την πορεία.

Τέλος, να δίνεται προτεραιότητα κατά την διάρκεια της πορείας στα άτομα με τα κίτρινα και πορτοκαλί γιλέκα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση