Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » Uncategorized » Μονοδρομείται το τμήμα του περιφερειακού Γορίτσα – Αστέρια
Μονοδρομείται  το τμήμα του περιφερειακού Γορίτσα – Αστέρια

Μονοδρομείται το τμήμα του περιφερειακού Γορίτσα – Αστέρια

Μονοδρομείται το τμήμα του περιφερειακού – Αστέρια τις του Καλοκαιριού και τον Δεκαπενταύγουστο, μετά την κατά πλειοψηφία απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Η απόφαση λήφθηκε προκειμένου να μη δημιουργείται πρόβλημα στον κόμβο στα Αστέρια Αγριάς, με την έξοδο και επιστροφή των εποχούμενων προς τις ακτές του Πηλίου.

Όπως ανέφερε το στέλεχος της Διεύθυνσης Βιώσιμης Κινητικότητας Κ. , το μέτρο αφορά 13 κάθε καλοκαίρι και, σύμφωνα με την πρόταση της υπηρεσίας, προβλέπει η έξοδος προς Αγριά να γίνεται από την παραλιακή και η επιστροφή να γίνεται σε δεξιά όσων κατευθύνονται στον περιφερειακό, στον κόμβο Αστέρια ή επίσης από την παραλιακή, ενώ εκτίμησε ότι με την πρόταση της μονοδρόμησης του περιφερειακού, θα λυθούν όποια κυκλοφοριακά προβλήματα δημιουργούνται.

Ο σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Κ. πρότεινε τη δημιουργία κυκλικού κόμβου στα Αστέρια με νερομπαριέρες και αυστηρή αστυνόμευση, όπου τα αυτοκίνητα θα έχουν διπλή κατεύθυνση, ενώ στο ύψος των αποθηκών καυσίμων, δίπλα από την , τόνισε ότι πρέπει να κατασκευαστεί μια βόρεια έξοδος που θα οδηγεί στον περιφερειακό. Τέλος, ανέφερε ότι πρέπει να διεκδικηθεί με πείσμα από το ΣΕΣ η επέκταση περιφερειακού αρχικά μέχρι τα Λεχώνια και στη συνέχεια η ολοκλήρωση του υ.

Για τα δένδρα του Πανθεσσαλικού

Στην αρχή της συνεδρίασης ο σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Κ. πρότεινε να συζητηθεί εκτός ημερήσιας
διάταξης το θέμα της κοπής δένδρων στο χώρο πίσω από το Πανθεσσαλικό , από τη Δημοτική Αρχή.

Η πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Μίνα Καλογήρου τόνισε ότι για να συζητηθεί το θέμα πρέπει να υπάρχουν έγγραφα, που δεν διαθέτει.

Ο σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας, ζήτησε να γίνει εισήγηση από την Υπηρεσία για να διαπιστωθεί ποιός είναι υπαίτιος και να επιβληθούν πρόστιμα, με την πρόεδρο της Επιτροπής και αντιδήμαρχο Πρασίνου να απαντά «οι δικοί σας άνθρωποι (Λημνιός, Βολιώτης) τα είπαν, εγώ δεν πρόκειται να το συζητήσω».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση