Βρίσκεστε εδώ:  / Uncategorized / Μονοδρομείται το τμήμα του περιφερειακού Γορίτσα – Αστέρια
Μονοδρομείται  το τμήμα του περιφερειακού Γορίτσα – Αστέρια

Μονοδρομείται το τμήμα του περιφερειακού Γορίτσα – Αστέρια

Μονοδρομείται το τμήμα του περιφερειακού Γορίτσα – Αστέρια τις του Καλοκαιριού και τον Δεκαπενταύγουστο, μετά την κατά πλειοψηφία της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Η λήφθηκε προκειμένου να μη δημιουργείται πρόβλημα στον κόμβο στα Αστέρια Αγριάς, με την έξοδο και επιστροφή των εποχούμενων προς τις ακτές του Πηλίου.

Όπως ανέφερε το στέλεχος της Διεύθυνσης Βιώσιμης Κινητικότητας Κ. Καραγιάννης, το μέτρο αφορά 13 κάθε καλοκαίρι και, σύμφωνα με την πρόταση της υπηρεσίας, προβλέπει η έξοδος προς Αγριά να γίνεται από την παραλιακή και η επιστροφή να γίνεται σε δεξιά όσων κατευθύνονται στον περιφερειακό, στον κόμβο Αστέρια ή επίσης από την παραλιακή, ενώ εκτίμησε ότι με την πρόταση της μονοδρόμησης του περιφερειακού, θα λυθούν όποια κυκλοφοριακά προβλήματα δημιουργούνται.

Ο σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Κ. Γαργάλας πρότεινε τη δημιουργία κυκλικού κόμβου στα Αστέρια με νερομπαριέρες και αυστηρή αστυνόμευση, όπου τα αυτοκίνητα θα έχουν διπλή κατεύθυνση, ενώ στο ύψος των αποθηκών καυσίμων, δίπλα από την ΑΓΕΤ, τόνισε ότι πρέπει να κατασκευαστεί μια βόρεια έξοδος που θα οδηγεί στον περιφερειακό. Τέλος, ανέφερε ότι πρέπει να διεκδικηθεί με πείσμα από το η επέκταση περιφερειακού αρχικά μέχρι τα και στη συνέχεια η ολοκλήρωση του έργου.

Για τα δένδρα του Πανθεσσαλικού

Στην αρχή της συνεδρίασης ο σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Κ. Γαργάλας πρότεινε να συζητηθεί εκτός ημερήσιας
διάταξης το θέμα της κοπής δένδρων στο χώρο πίσω από το Πανθεσσαλικό Στάδιο, από τη Δημοτική Αρχή.

Η πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Μίνα Καλογήρου τόνισε ότι για να συζητηθεί το θέμα πρέπει να υπάρχουν έγγραφα, που δεν διαθέτει.

Ο σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας, ζήτησε να γίνει εισήγηση από την Υπηρεσία για να διαπιστωθεί ποιός είναι υπαίτιος και να επιβληθούν πρόστιμα, με την πρόεδρο της Επιτροπής και αντιδήμαρχο Πρασίνου να απαντά «οι δικοί σας άνθρωποι (Λημνιός, Βολιώτης) τα είπαν, εγώ δεν πρόκειται να το συζητήσω».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στο πλευρό των ΑΜΕΑ η Περιφέρεια Θεσσαλίας #ΑμέΑ - https://t.co/iQ224x2qxu -

  • #αναπηρία και Πολιτική Ορθότητα #αναπηρία - https://t.co/1BJ9nONw7d -

  • Θανατηφόρο τροχαίο στην Ευξενούπολη Αλμυρού #θανατηφόροτροχαίο - https://t.co/QpgodRhMPd -

"Αλιεύοντας" την είδηση