Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » Uncategorized » Μονοδρομείται το τμήμα του περιφερειακού Γορίτσα – Αστέρια
Μονοδρομείται  το τμήμα του περιφερειακού Γορίτσα – Αστέρια

Μονοδρομείται το τμήμα του περιφερειακού Γορίτσα – Αστέρια

Μονοδρομείται το τμήμα του περιφερειακού Γορίτσα – Αστέρια τις Κυριακές του Καλοκαιριού και τον Δεκαπενταύγουστο, μετά την κατά πλειοψηφία απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Η απόφαση λήφθηκε προκειμένου να μη δημιουργείται πρόβλημα στον κόμβο στα Αστέρια Αγριάς, με την έξοδο και επιστροφή των εποχούμενων προς τις του Πηλίου.

Όπως ανέφερε το στέλεχος της Διεύθυνσης Βιώσιμης Κινητικότητας Κ. Καραγιάννης, το μέτρο αφορά 13 Κυριακές κάθε καλοκαίρι και, σύμφωνα με την πρόταση της υπηρεσίας, προβλέπει η έξοδος προς Αγριά να γίνεται από την παραλιακή και η επιστροφή να γίνεται σε δεξιά όσων κατευθύνονται στον περιφερειακό, στον κόμβο Αστέρια ή επίσης από την παραλιακή, ενώ εκτίμησε ότι με την πρόταση της μονοδρόμησης του περιφερειακού, θα λυθούν όποια κυκλοφοριακά προβλήματα δημιουργούνται.

Ο σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Κ. Γαργάλας πρότεινε τη δημιουργία κυκλικού κόμβου στα Αστέρια με νερομπαριέρες και αυστηρή αστυνόμευση, όπου τα θα έχουν διπλή κατεύθυνση, ενώ στο ύψος των αποθηκών καυσίμων, δίπλα από την ΑΓΕΤ, τόνισε ότι πρέπει να κατασκευαστεί μια βόρεια έξοδος που θα οδηγεί στον περιφερειακό. Τέλος, ανέφερε ότι πρέπει να διεκδικηθεί με πείσμα από το η επέκταση περιφερειακού αρχικά μέχρι τα Λεχώνια και στη συνέχεια η ολοκλήρωση του έργου.

Για τα δένδρα του Πανθεσσαλικού

Στην αρχή της συνεδρίασης ο σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Κ. Γαργάλας πρότεινε να συζητηθεί εκτός ημερήσιας
διάταξης το θέμα της κοπής δένδρων στο χώρο πίσω από το Πανθεσσαλικό Στάδιο, από τη Δημοτική Αρχή.

Η πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Μίνα Καλογήρου τόνισε ότι για να συζητηθεί το θέμα πρέπει να υπάρχουν έγγραφα, που δεν διαθέτει.

Ο σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας, ζήτησε να γίνει εισήγηση από την Υπηρεσία για να διαπιστωθεί ποιός είναι υπαίτιος και να επιβληθούν πρόστιμα, με την πρόεδρο της Επιτροπής και αντιδήμαρχο Πρασίνου να απαντά «οι δικοί σας άνθρωποι (Λημνιός, Βολιώτης) τα είπαν, εγώ δεν πρόκειται να το συζητήσω».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση