Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » Uncategorized » Μυστήριο με το ταξίδι της Αντζελίνα Τζολί στην Ελλάδα
Μυστήριο με το ταξίδι της Αντζελίνα Τζολί στην Ελλάδα

Μυστήριο με το ταξίδι της Αντζελίνα Τζολί στην Ελλάδα

Μυστήριο κλύπτει τις κινήσεις της  Αντζελίν Τζολί  σχετικά με την επίσκεψή της στην Ελλάδα.

Η πρέσβειρα καλής θέλησης της για τους πρόσφυγες υπάρχει η πληροφορία ότι είναι στην Αθήνα και μάλιστα διέρρευσε πως θα συναντηθεί τις επόμενες ημέρες με τον πρωθυπουργό Αλέξη . Από το Μέγαρο Μαξίμου πάντως έλεγαν πως δεν είχαν ιδέα για το συγκεκριμένο θέμα.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως η διάσημη ηθοποιός δύο φορές ανέβαλλε την επίσκεψή της στην Μυτιλήνη.  Είχε προγραμματισθεί να έλθει στη Λέσβο από τον Λίο όπου βρισκόταν, αρχικά χθες στις 9 το βράδυ. Μάλιστα είχε υποβληθεί σχετικό σχέδιο πτήσης, το οποίο ακυρώθηκε στις 6 το απόγευμα. Η πτήση επανασχεδιάστηκε, με άφιξης στη Μυτιλήνη στις 9 σήμερα το πρωί. Τελικά, περί τις 7.30 σήμερα το πρωί, πηγές της ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες έκαναν γνωστό ότι η επίσκεψη σε ότι αφορά το σκέλος της στη Μυτιλήνη ματαιώνεται.

Η είδηση επιβεβαιώθηκε και από πηγή του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, καθώς στελέχη του θα συνόδευαν την κ. Τζολί, κατά την επίσκεψη της στους καταυλισμούς μεταναστών και προσφύγων στο νησί. Νεότερες πληροφορίες, ανάφεραν ότι τελικά η Αντζελίνα Τζολί θα πάει το στην μέσω Θεσσαλονίκης. Μάλιστα σύμφωνα με αυτές, αναμένεται να φτάσει στα σύνορα μέσω Θεσσαλονίκης, όπου και θα επισκεφτεί το Κέντρο Προσωρινής ς Προσφύγων στα Διαβατά.

Τελικά τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί ότι έχει έρθει στην Αθήνα με ένα ιδιωτικό από το Λίο και έχει την πρόθεση να επισκεφθεί τους καταυλισμούς  των προσφύγων σε Ελαιώνα και Πειραιά.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση