Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » Uncategorized » Μοίρασαν δώρα και χαρά στα παιδιά του Ορφανοτροφείου Βόλου οι ΟΝΝΕΔίτες
Μοίρασαν δώρα και χαρά στα παιδιά του Ορφανοτροφείου Βόλου οι ΟΝΝΕΔίτες

Μοίρασαν δώρα και χαρά στα παιδιά του Ορφανοτροφείου Βόλου οι ΟΝΝΕΔίτες

Μετά από εισήγηση του προέδρου της ΟNNEΔ Κώστα Δέρβου, διοργανώθηκε πανελλαδική δράση με θέμα «ΔΕ ΕΙΣΑΙ ΜΟΟΣ». Η δράση περιλαμβάνει επισκέψεις στα ορφανοτροφεία όλης της χώρας. Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ ς Αθανάσιος Μόρας, μαζί με στελέχη της ΟΝΝΕΔ ς, συνοδευόμενοι από τον πολιτευτή της ΝΔ Χρήστο Χρόνη, Σπύρο Δεσύλλα και την υπεύθυνη γυναικών της ΝΟΔΕ Μαγνησίας Όλγα Τσιαμήτα, επισκέφτηκαν την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016 το ορφανοτροφείο Βόλου, όπου παρέδωσαν παιχνίδια στα .

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας ΑΘανάσιος Μόρας δήλωσε για την δράση τα εξής: “Η ΟΝΝΕΔ, η μεγαλύτερη της χώρας έμπρακτα αποδεικνύει το κοινωνικό της πρόσωπο. Στο πλαίσιο της πανελλαδικής δράσης «ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ» επισκεφτήκαμε το Ορφανοτροφείο Βόλου, όπου είχαμε την ευκαιρία να δωρίσουμε παιχνίδια στα και να παίξουμε μαζί τους.

Επιπλέον δώσαμε την υπόσχεση ότι και μετά τις των Χριστουγέννων και της ς, όταν τα φώτα σβήσουν θα ξαναβρεθούμε δίπλα στα παιδιά και με κάθε τρόπο θα τους συμπαρασταθούμε. Ευχόμαστε σε όλους καλά Χριστούγεννα, ευτυχισμένο και δημιουργικό το !”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση