Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » Uncategorized » Μοίρασαν δώρα και χαρά στα παιδιά του Ορφανοτροφείου Βόλου οι ΟΝΝΕΔίτες
Μοίρασαν δώρα και χαρά στα παιδιά του Ορφανοτροφείου Βόλου οι ΟΝΝΕΔίτες

Μοίρασαν δώρα και χαρά στα παιδιά του Ορφανοτροφείου Βόλου οι ΟΝΝΕΔίτες

Μετά πό εισήγηση του προέδρου της ΟNNEΔ Κώστ Δέρβου, διοργανώθηκε πανελλαδική δράση με θέμα «ΔΕΝ ΕΙ ΜΟ». Η δράση περιλαμβάνει επισκέψεις στα ορφανοτροφεία όλης της χώρας. Ο υποψήφιος πρόεδρος της Μαγνησίας Αθανάσιος Μόρας, μαζί με στελέχη της Μαγνησίας, συνοδευόμενοι από τον πολιτευτή της ΝΔ Χρήστο Χρόνη, Σπύρο Δεσύλλα και την υπεύθυνη γυναικών της ΝΟΔΕ Μαγνησίας Όλγα Τσιαμήτα, επισκέφτηκαν την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016 το ορφανοτροφείο Βόλου, όπου παρέδωσαν παιχνίδια στα παιδιά.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας ΑΘανάσιος Μόρας δήλωσε για την δράση τα εξής: “Η ΟΝΝΕΔ, η μεγαλύτερη νεολαία της χώρας έμπρακτα αποδεικνύει το κοινωνικό της πρόσωπο. Στο πλαίσιο της πανελλαδικής δράσης «ΔΕΝ ΕΙ ΜΟ» επισκεφτήκαμε το Ορφανοτροφείο Βόλου, όπου είχαμε την ευκαιρία να δωρίσουμε παιχνίδια στα παιδιά και να παίξουμε μαζί τους.

Επιπλέον δώσαμε την υπόσχεση ότι και μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων και της ς, όταν τα φώτα σβήσουν θα ξαναβρεθούμε δίπλα στα παιδιά και με κάθε τρόπο θα τους συμπαρασταθούμε. Ευχόμαστε σε όλους καλά , ευτυχισμένο και δημιουργικό το 2017!”

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση