Βρίσκεστε εδώ:  / Uncategorized / ΒΟΛΟΣ / Μοίρασαν δώρα και χαρά στα παιδιά του Ορφανοτροφείου Βόλου οι ΟΝΝΕΔίτες
Μοίρασαν δώρα και χαρά στα παιδιά του Ορφανοτροφείου Βόλου οι ΟΝΝΕΔίτες

Μοίρασαν δώρα και χαρά στα παιδιά του Ορφανοτροφείου Βόλου οι ΟΝΝΕΔίτες

Μετά από εισήγηση του προέδρου της ΟNNEΔ Κώστα Δέρβου, διοργανώθηκε πανελλαδική δράση με θέμα «ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ». Η δράση περιλαμβάνει επισκέψεις στα ορφανοτροφεία όλης της χώρας. Ο υποψήφιος πρόεδρος της Μαγνησίας Αθανάσιος Μόρας, μαζί με στελέχη της Μαγνησίας, συνοδευόμενοι από τον πολιτευτή της Χρήστο Χρόνη, Σπύρο Δεσύλλα και την υπεύθυνη γυναικών της Όλγα Τσιαμήτα, επισκέφτηκαν την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016 το Βόλου, όπου παρέδωσαν παιχνίδια στα .

Ο υποψήφιος πρόεδρος της Μαγνησίας ΑΘανάσιος Μόρας δήλωσε για την δράση τα εξής: “Η , η μεγαλύτερη της χώρας έμπρακτα αποδεικνύει το κοινωνικό της πρόσωπο. Στο πλαίσιο της πανελλαδικής δράσης «ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ» επισκεφτήκαμε το Βόλου, όπου είχαμε την ευκαιρία να δωρίσουμε παιχνίδια στα και να παίξουμε μαζί τους.

Επιπλέον δώσαμε την υπόσχεση ότι και μετά τις των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, όταν τα φώτα σβήσουν θα ξαναβρεθούμε δίπλα στα παιδιά και με κάθε τρόπο θα τους συμπαρασταθούμε. Ευχόμαστε σε όλους καλά Χριστούγεννα, ευτυχισμένο και δημιουργικό το 2017!”

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Υποτροφίες σε φοιτητές της Σκιάθου - https://t.co/G1B4ni1hof -

  • Τη ζωή του στην άσφαλτο άφησε 45χρονος ποδηλάτης - https://t.co/AgwbeIssD3 -

  • Καταστράφηκε ολοσχερώς εν κινήσει φορτηγάκι στη ΒΙΠΕ Βόλου - https://t.co/10jjA4fR9E -

"Αλιεύοντας" την είδηση