Βρίσκεστε εδώ:  / Uncategorized / Μηχανική βλάβη στο πλοίο “Πρωτεύς”
Μηχανική βλάβη στο πλοίο “Πρωτεύς”

Μηχανική βλάβη στο πλοίο “Πρωτεύς”

Μηχανική βλάβη προκλήθηκε χθες στο πλοίο “Πρωτέας” , με να προσαράξει  σε αβαθή.
Σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο, για τη χθεσινή μηχανική βλάβη του “Πρωτέα” και την προσάραξή του σε αβαθή, αναφέρει: “Ενημερώθηκε, χθες το απόγευμα , η Λιμενική Αρχή Σκοπέλου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ”ΠΡΩΤΕΥΣ” .Π. 4007, ότι κατά τη διάρκεια χειρισμών πρόσδεσής του στο λιμένα Λουτρακίου Γλώσσας στην Σκόπελο, επακούμβησε με την πλώρη στην αμμώδη παραλία, με την προσωρινή επικάθησή του.

Το εν λόγω πλοίο που εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από το Μαντούδι προς το Γλώσσας Σκοπέλου – Σκιάθο – Βόλο αποκολλήθηκε αυτοδύναμα και κατέπλευσε με ασφάλεια στο οικείο λιμάνι, και ο Πλοίαρχος ενημέρωσε για την ύπαρξη μηχανικής βλάβης στις ηλεκτρογεννήτριες.

Από το ”ΠΡΩΤΕΥΣ” αποβιβάστηκαν με ασφάλεια στο λιμένα Λουτρακίου Γλώσσας ν. Σκοπέλου 96 επιβάτες, 43 Ε.Ι.Χ και δύο δίκυκλα, ενώ ανέμεναν προς επιβίβαση 49 επιβάτες, 12 Ε.Ι.Χ. και έξι φορτηγά, που θα προωθηθούν στους προορισμούς τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Σκοπέλου του Λιμεναρχείου Σκιάθου απαγορεύτηκε ο απόπλους του ανωτέρω πλοίου και στη συνέχεια, κατόπιν προσκόμισης βεβαιωτικού από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί, επετράπη η συνέχιση των πλόων του και η ένταξή του στα εγκεκριμένα δρομολόγια, ενώ από το ανωτέρω περιστατικό δεν προκλήθηκε κάποιος τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε εισροή υδάτων ούτε θαλάσσια ρύπανση.”

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αθίγγανοι αποπειράθηκαν να κλέψουν σίδερα από το 304 ΠΕΒ #304ΠΕΒ - https://t.co/77vUkRJTWG -

  • Σύγχρονο αστικό πάρκο στη συνοικία Γερμανικών στη Νέα Ιωνία Βόλου #συνοικίαΓερμανικών - https://t.co/ae8Lawr4zd -

  • Εκδηλώσεις στη μνήμη Εβραίων μαρτύρων και ηρώων του Ολοκαυτώματος #μνήμηΕβραίων - https://t.co/OIfBRsRJQo -

"Αλιεύοντας" την είδηση