Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » Uncategorized » Μηχανική βλάβη στο πλοίο “Πρωτεύς”
Μηχανική βλάβη στο πλοίο “Πρωτεύς”

Μηχανική βλάβη στο πλοίο “Πρωτεύς”

Μηχνική βλάβη προκλήθηκε χθες στο “Πρωτές” , με αποτέλεσμα να προσαράξει  σε αβαθή.
Σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο, για τη χθεσινή μηχανική βλάβη του “Πρωτέα” και την προσάραξή του σε αβαθή, αναφέρει: “Ενημερώθηκε, χθες το απόγευμα , η Λιμενική Αρχή Σκοπέλου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ”ΠΡΩΤΕΥΣ” Ν.Π. 4007, ότι κατά τη διάρκεια χειρισμών πρόσδεσής του στο λιμένα Λουτρακίου Γλώσσας στην Σκόπελο, επακούμβησε με την πλώρη στην αμμώδη , με αποτέλεσμα την προσωρινή επικάθησή του.

Το εν λόγω που εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από το Μαντούδι προς το Λουτράκι Γλώσσας Σκοπέλου – Σκιάθο – Βόλο αποκολλήθηκε αυτοδύναμα και κατέπλευσε με στο οικείο λιμάνι, και ο Πλοίαρχος ενημέρωσε για την ύπαρξη μηχανικής βλάβης στις ηλεκτρογεννήτριες.

Από το ”ΠΡΩΤΕΥΣ” αποβιβάστηκαν με ασφάλεια στο λιμένα Λουτρακίου Γλώσσας ν. Σκοπέλου 96 επιβάτες, 43 Ε.Ι.Χ και δύο , ενώ ανέμεναν προς επιβίβαση 49 επιβάτες, 12 Ε. και έξι , που θα προωθηθούν στους προορισμούς τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

Από το Α' Τμήμα Σκοπέλου του Λιμεναρχείου Σκιάθου απαγορεύτηκε ο απόπλους του ανωτέρω πλοίου και στη συνέχεια, κατόπιν προσκόμισης βεβαιωτικού από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί, επετράπη η συνέχιση των πλόων του και η ένταξή του στα εγκεκριμένα δρομολόγια, ενώ από το ανωτέρω περιστατικό δεν προκλήθηκε κάποιος τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε εισροή υδάτων ούτε θαλάσσια ρύπανση.”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση