Βρίσκεστε εδώ:  / Uncategorized / Με -16- νέες μοτοσικλέτες ενισχύονται οι Υπηρεσίες της ΓEΠΑΔ Θεσσαλίας
Με -16- νέες μοτοσικλέτες ενισχύονται οι Υπηρεσίες της ΓEΠΑΔ Θεσσαλίας

Με -16- νέες μοτοσικλέτες ενισχύονται οι Υπηρεσίες της ΓEΠΑΔ Θεσσαλίας

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας παρελήφθησαν δεκαέξι -16- νέες μοτοσικλέτες που αναμένεται να ενισχύσουν σημαντικά την επιχειρησιακή ετοιμότητα των Υπηρεσιών της, αξιοποιώντας τη δυνατότητα άμεσης ανταπόκρισης και ευελιξίας που παρέχει η δίκυκλη αστυνόμευση.

Απώτερος στόχος είναι η ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών ως προς το επιτελούμενο αστυνομικό έργο.

Σημειώνεται ότι οι παραληφθείσες μοτοσικλέτες προορίζονται για τις υφιστάμενες Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας και αποκτήθηκαν μέσω συγχρηματοδότησης του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης, για την υλοποίηση της δράσης «Εξοπλισμός Αστυνομικών Υπηρεσιών Περιφέρειας Θεσσαλίας για δράσεις Οδικής Ασφάλειας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος « 2014-2020».

Ειδικότερα, οι μοτοσικλέτες κατανεμήθηκαν ως εξής:

  • έξι (6) στη Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας,

  • τέσσερις (4) στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας,

  • τρεις (3) στη Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων και

  • τρεις (3) στη Διεύθυνση Αστυνομίας Καρδίτσας.

O γενικός αστυνομικός διευθυντής Θεσσαλίας, ταξίαρχος Αστέριος Μαντζιώκας, συνοδευόμενος από τον διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, ταξίαρχο Χρήστο Σιμούλη, επιθεώρησαν τις παραληφθείσες μοτοσικλέτες, ενώ επιπλέον τελέσθηκε αγιασμός, από τον π. Βαρθολομαίο.

Παράλληλα, ο γενικός αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας ευχαρίστησε για ακόμη μία φορά τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας,  Κωνσταντίνο Αγοραστό, που παρευρέθηκε στη λιτή αυτή εκδήλωση, ο οποίος με συντονισμένες ενέργειες συντέλεσε στην υλοποίηση του προγράμματος που αναβαθμίσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Παρευρέθηκαν επίσης ο αντιπεριφερειάρχης Λάρισας Χρήστος Καλομπάτσιος, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Νεολαίας, Απασχόλησης και Διά Βίου Μάθησης, Νικόλαος Λιούπας, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας, Βασίλειος Πινακάς, ο πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Περιφέρειας Θεσσαλίας,  Χρήστος Καλούσιος και ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λάρισας, Χρήστος Ζίκος.

Υπενθυμίζεται ότι τον Ιανουάριο του 2021 από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας είχαν παραληφθεί -68- νέα οχήματα, -51- πομποδέκτες οχημάτων, καθώς και -4- φορητά ραντάρ.

Με την προσθήκη των ανωτέρω δικύκλων βελτιώνεται το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών στους πολίτες προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Μνήμη Οσίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου - https://t.co/029Gw2OSvG -

  • Εκοιμήθη ο αρχιμανδρίτης Αιμιλιανός Καζαντζίδης #ΑιμιλιανόςΚαζαντζίδης - https://t.co/rhTIZHncYd -

  • Τρία νέα έργα ύψους 5,3 εκατ. ευρώ στον Αλμυρό από την Περιφέρεια Θεσσαλίας #Αλμυρός - https://t.co/NDozQyXZ1c -

"Αλιεύοντας" την είδηση