Βρίσκεστε εδώ:  / Uncategorized / “Μαρτύριο” για τους συνταξιούχους οι ουρές για τη σύνταξη
“Μαρτύριο” για τους συνταξιούχους οι ουρές για τη σύνταξη

“Μαρτύριο” για τους συνταξιούχους οι ουρές για τη σύνταξη

Σε μεγάλη ταλαιπωρία υποβάλλονται από τα ξημερώματα οι συνταξιούχοι , έχοντας σχηματίσει ουρές έξω από τις κι αυτό αναμένεται να  συνεχιστεί καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Ουρές κόσμου, αλλά μικρότερες, υπάρχουν και στα μηχανήματα αυτόματης ανάληψης μετρητών (ΑΤΜ), όπου η ροή του κόσμου είναι συνεχής τις περισσότερες ώρες του 24ώρου.

Από τις 4 τα ξημερώματα οι πρώτοι συνταξιούχοι έκαναν τις εμφάνισή τους έξω από τα τραπεζικά του Βόλου που πληρώνουν συντάξεις, προκειμένου να έχουν σειρά προτεραιότητας  και στις 8.45 το πρωί είχαν σχηματιστεί μεγάλες ουρές,

Οι συνταξιούχοι περιμένουν υπομονετικά  για να πάρουν το δεύτερο βδομαδιάτικο των 120 €, ενώ οι ανάληψης  δεν εκδόθηκαν ακόμη και ενδεχομένως τις πάρουν την επόμενη εβδομάδα.

Οι μεγάλες ουρές παρατηρούνται  ειδικά έξω από τα της Εθνικής και κυρίως στο κατάστημα Ιάνοσος – Τοπάλη, οι συνταξιούχοι κάλυπταν ένα οικοδομικό τετράγωνο, περιμένοντας  να πάρουν το”μαγικό” χαρτάκι με νούμερο.

Μικρότερες ουρές υπήρχαν έξω από τα υποκαταστήματα τηςEurobank και της Πειραιώς, όπου δινόταν νούμερα και οι ηλικιωμένοι έφευγαν για να μην περιμένουν, ενώ για άλλη μια φορά στα υποκαταστήματα της Alpha  ο κόσμος περίμενε μέσα και όχι στο πεζοδρόμιο.

συνταξιουχοι1 (2)

Συνταξιούχοι τόνιζαν ότι άσχετα από την ώρα που βρίσκεται κάποιος έξω από ένα υποκατάστημα, από τη στιγμή που θα πάρει νούμερο, πρέπει να περιμένει τουλάχιστον 1,5 ώρα, για να φτάσει στο και να πάρει τα χρήματά του.

Παρά την πολυκοσμία δεν σημειώθηκαν προβλήματα, ευτυχώς, ούτε και λιποθυμίες συνταξιούχων, ενώ αστυνομικοί της ΟΠΚΕ βρίσκονται έξω από κάθε ανοιχτό υποκατάστημα, αν και η κατάσταση είναι ήρεμη.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συμμετοχή της Νίκης Βόλου στην 1η ημερίδα επιδόσεων στο κλειστό κολυμβητήριο Λάρισας - https://t.co/4meSvzpwnJ… -

  • Γ. Καλτσογιάννης: Άμεση παρέμβαση για το υψηλό κόστος ενέργειας #υψηλόκόστοςενέργειας - https://t.co/n1KoTZ27Rj -

  • Κορωνοϊός – Μελέτη: Τι ισχύει για αυτοάνοσες αντιδράσεις και αυτοαντισώματα σε ασθενείς Covid… - https://t.co/Wjm4U1Dbso -

"Αλιεύοντας" την είδηση