Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » Uncategorized » Λονδίνο: Τουλάχιστον 5 νεκροί και πολλοί τραυματίες από εκτροχιασμό τραμ
Λονδίνο: Τουλάχιστον 5 νεκροί και πολλοί τραυματίες από εκτροχιασμό τραμ

Λονδίνο: Τουλάχιστον 5 νεκροί και πολλοί τραυματίες από εκτροχιασμό τραμ

Τουλάχιστον πέντε είναι οι νεκροί από τον εκτροχιασμό ενός στη σήραγγα του Κρόιντον, στο νότιο Λονδίνο, σήμερα το πρωί, ανακοίνωσε η βρετανική .

Ο μηχανοδηγός του συνελήφθη.

ωρίτερα, οι αστυνομικές αρχές είχαν ανακοινώσει ότι περισσότεροι από 50 άνθρωποι τραυματίστηκαν και δύο παρέμεναν παγιδευμένοι στα συντρίμμια.

Σύμφωνα με την υπηρεσία ασθενοφόρων του Λονδίνου έχουν μεταφερθεί σε 51 τραυματίες, ορισμένοι εκ των οποίων είναι σε σοβαρή κατάσταση. Στην περιοχή του δυστυχήματος έσπευσαν οκτώ πυροσβεστικά οχήματα, πέντε μονάδες διάσωσης και τουλάχιστον 70 που προσπαθούν να απεγκλωβίσουν τους που έχουν παγιδευτεί.

Στις εικόνες που μεταδόθηκαν από τα τηλεοπτικά δίκτυα διακρίνεται το τραμ, πεσμένο στο πλάι, κοντά σε μια διακλάδωση της γραμμής. Οι για τα αίτια του δυστυχήματος συνεχίζονται.

Κάτοικοι της περιοχής είπαν ότι άκουσαν ένα δυνατό θόρυβο και κατόπιν φωνές. «Άρχισαν να βγάζουν τα θύματα, κάποιοι ήταν τραυματισμένοι σοβαρά. Τους απομάκρυναν με φορεία» είπε στο Sky News η 23χρονη Χάνα Κολίερ.

«Οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι με όλα τα θύματα του δυστυχήματος που σημειώθηκε στο Κρόιντον» ανακοίνωσε η πρωθυπουργός της ς .

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση