Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » Uncategorized » Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω διαμαρτυρίας μεταναστών
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω διαμαρτυρίας  μεταναστών

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω διαμαρτυρίας μεταναστών

 

Λόγω αποκλεισμού και των δύο ρευμάτων στο 17ο χλμ. της Εθνικής Οδού Λάρισας-Τρικάλων από διαμαρτυρόμενους υπηκόους ς, από ώρα 21.00΄ της (08-04-) και για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί, απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της Ε.Ο. Λάρισας-Τρικάλων από τη διασταύρωση Μ μέχρι τη διασταύρωση Δαμασίου.

Κατά τη διάρκεια της απαγόρευσης, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές ως ακολούθως:

  • Κατεύθυνση προς Τρίκαλα:
  • Όλα τα άνω των 3,5 τόνων θα κινούνται μέσω της Ε.Ο. Λάρισας-Καρδίτσας και ακολούθως μέσω της Ε.Ο. Καρδίτσας-Τρικάλων.
  • Όλα τα έως 3,5 τόνους θα εκτρέπονται στη διασταύρωση Μ και θα κινούνται μέσω της Επ. Οδού ς-Κοιλάδας, της Ε.Ο. Λάρισας-Καρδίτσας και στη συνέχεια μέσω της Ε.Ο. Καρδίτσας-Τρικάλων.

 

  • Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Λάρισα:

 

  • Όλα τα οχήματα άνω των 3,5 τόνων θα κινούνται μέσω της Ε.Ο. Τρικάλων-Καρδίτσας και ακολούθως μέσω της Ε.Ο. Καρδίτσας-Λάρισας.
  • Όλα τα οχήματα έως 3,5 τόνους θα εκτρέπονται στη διασταύρωση Δαμασίου προς την Επ. Οδό Δαμασίου-Τυρνάβου και στη συνέχεια μέσω του Τυρνάβου θα εισέρχονται στην Ε.Ο. Κοζάνης-Λάρισας.

Οι θα πρέπει να ακολουθούν τις οδηγίες των τροχονόμων και να ενημερώνονται διαρκώς για κάθε μεταβολή των κυκλοφοριακών συνθηκών.

Για κάθε πληροφορία σχετική με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και την κίνηση των οχημάτων, οι οδηγοί μπορούν να ενημερώνονται στα τηλέφωνα: 2410-683169 και 2410-683176.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση