Βρίσκεστε εδώ:  / Uncategorized / ΕΛΛΑΔΑ / Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις ενάντια στο ασφαλιστικό οι επιστημονικοί φορείς
Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις ενάντια στο ασφαλιστικό οι επιστημονικοί φορείς

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις ενάντια στο ασφαλιστικό οι επιστημονικοί φορείς

Αποφασισμένοι να μην υποχωρήσουν, κλιμακώνοντας τις κινητοποιήσεις τους ενάντια του προωθούμενου ασφαλιστικού νομοσχεδίου εμφανίζονται οι .

Αύριο, Πέμπτη, στις 10 το πρωί θα πραγματοποιήσουν έξω από το «Μ. Βρεταννία» όπου θα βρίσκεται ο υπουργός Εργασίας, , προκειμένου να μιλήσει σε του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου για το ασφαλιστικό.

Εν τω μεταξύ, σήμερα, Τετάρτη, δικηγόροι και λοιποί πραγματοποίησαν διαμαρτυρίας έξω από το , Μεταφορών και Δικτύων, ενώ τις επόμενες ημέρες πρόκειται να ακολουθήσουν ανάλογες συγκεντρώσεις και σε άλλα υπουργεία.

Την αντίθεσή τους στο ασφαλιστικό επανέλαβαν και οι δικηγόροι του Πειραιά. Σε συνέντευξη Τύπου που διοργανώθηκε, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά, Γιώργος Σταματογιάννης, παρουσία βουλευτών και επιστημόνων κατήγγειλε το ως αντισυνταγματικό, υποστηρίζοντας ότι «λειτουργεί τιμωρητικά σε όποιον μπορεί να εργάζεται, “δημεύοντας” την περιουσία του».

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ματαιώνεται λόγω COVID-19 το παζάρι Βελεστίνου  - https://t.co/Kj7qcgeLzS -

  • Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση καλυμμάτων στα δίκτυα ύδατος και ρεύματος στον κυματοθραύστη - https://t.co/VTnlCs8jkX… -

  • Εκπαίδευση τεσσάρων μαθητευόμενων ατόμων των ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ στην ΠΕΜΣ #ΕΠΑΣΟΑΕΔ - https://t.co/6Z2P4ViCoS -

"Αλιεύοντας" την είδηση