Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » Uncategorized » Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις ενάντια στο ασφαλιστικό οι επιστημονικοί φορείς
Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις ενάντια στο ασφαλιστικό οι επιστημονικοί φορείς

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις ενάντια στο ασφαλιστικό οι επιστημονικοί φορείς

Αποφασισμένοι να μην υποχωρήσουν, κλιμακώνοντας τις κινητοποιήσεις τους ενάντια του προωθούμενου ασφαλιστικού νομοσχεδίου εμφανίζονται οι .

Αύριο, Πέμπτη, στις 10 το πρωί θα πραγματοποιήσουν έξω από το ξενοδοχείο «Μ. Βρεταννία» όπου θα βρίσκεται ο Εργασίας, Γ. , προκειμένου να μιλήσει σε του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου για το .

Εν τω μεταξύ, σήμερα, Τετάρτη, δικηγόροι και λοιποί πραγματοποίησαν παράσταση ς έξω από το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, ενώ τις επόμενες ημέρες πρόκειται να ακολουθήσουν ανάλογες συγκεντρώσεις και σε άλλα υπουργεία.

Την αντίθεσή τους στο επανέλαβαν και οι δικηγόροι του Πειραιά. Σε συνέντευξη Τύπου που διοργανώθηκε, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά, Γιώργος Σταματογιάννης, παρουσία βουλευτών και επιστημόνων κατήγγειλε το νομοσχέδιο ως αντισυνταγματικό, υποστηρίζοντας ότι «λειτουργεί τιμωρητικά σε όποιον μπορεί να εργάζεται, “δημεύοντας” την περιουσία του».

Πηγή: kathimerini.gr

"Αλιεύοντας" την είδηση