Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » «Κλείδωσαν» τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ
«Κλείδωσαν» τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ

«Κλείδωσαν» τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ

«Κλείδωσαν» τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου και λίγες ώρες πριν από την πρώτη τηλεοπτική αναμέτρηση με τη συμμετοχή των επτά πολιτικών αρχηγών πλην του Ν. Μιχαλολιάκου. Οπως είχε προαναγγελθεί, επικεφαλής στο Επικρατείας είναι ο πρώην της κυβέρνησης κ. Γιάννης Δραγασάκης και ακολουθούν η κα , ο κ. Νίκος Κοτζιάς, η κα Τασία Χριστοδουλοπούλου, ο κ. Κώστας Γαβρόγλου, η κα ‘Αννα Φιλίνη, ο κ. Θόδωρος Κατωπόδης, ο κ. Μάρκος Μέσκος, η κα Έφη Αχτσιόγλου και ο κ. Πάνος Τριγάζης. Στην προτελευταία θέση η κ. Λυδία Κονιόρδου και στην τελευταία, τιμητική θέση ο καθηγητής κ. Κωνσταντίνος Τσουκαλάς.

Πρώτος στο Α' Αθηνών είναι ο Αλέκος Φλαμπουράρης. Στη 2η, 3η, 4η και 5η θέση βρίσκονται οι κ.κ. , Νίκος Βούτσης, Νίκος Φίλης και Χριστόφορος Βερναρδάκης, αντιστοίχως.

Ο Ευκλείδης είναι πρώτος στο ψηφοδέλτιο Β' Αθήνας. Ακολουθούν, από τη 2η έως και τη 10η θέση οι κ.κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, Νίκος Παππάς, Γιάννης Μπαλάφας, Πάνος Σκουρλέτης, Νίκος Ξυδάκης, , Χριστόφορος Παπαδόπουλος, Γιώργος , Γιάννης Θεωνάς.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, , θα είναι υποψήφιος στη Λάρισα και το .

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση