Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Καταιγίδες και χιόνια από σήμερα
Καταιγίδες και χιόνια από σήμερα

Καταιγίδες και χιόνια από σήμερα

Τοπικές χιονοπτώσεις κυρίως στη Βόρει Ελλάδ και ισχυρές και καταιγίδες στην υπόλοιπη χώρα προβλέπει από την Κυριακή σε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού η ΕΜΥ.

Αναλυτικά, σήμερα Κυριακή θα σημειωθούν πυκνές χιονοπτώσεις σε ορεινές, ημιορεινές και πεδινές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας που από το απόγευμα σταδιακά θα περιοριστούν στα ημι της Μακεδονίας (πάνω από 500 με 700 μέτρα), στα της Ηπείρου, της Δυτικής Στερεάς και της Θεσσαλίας και πιθανώς στην αρχή της ημέρας και σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου (πάνω από 700 μέτρα).

Ισχυρές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο Βόρειο και την Ηπειρο που γρήγορα θα επεκταθούν στη Δυτική Στερεά και την Πελοπόννησο, από το απόγευμα στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, την Εύβοια, το Βόρειο Αιγαίο και βαθμιαία στις , την Κρήτη, το Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα ενισχυθούν στα πελάγη στα 7 με 8 μποφόρ και πιθανόν το απόγευμα στο Αιγαίο τοπικά στα 9 μποφόρ.

Τη Δευτέρα οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα περιοριστούν στο Ανατολικό Αιγαίο, τα Δωδεκάνησα και νωρίς το πρωί πιθανώς στις και την Κρήτη και γρήγορα θα σταματήσουν. Από τις βραδινές ώρες όμως στο Βόρειο , την Ήπειρο και τη Δυτική Στερεά οι βροχές και οι καταιγίδες θα ενταθούν εκ νέου.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση