Βρίσκεστε εδώ:  / Uncategorized / Το καλοκαίρι η σύμβαση ζωνοποίησης ύδρευσης της ΔΕΥΑΜΒ
Το καλοκαίρι η σύμβαση ζωνοποίησης ύδρευσης της ΔΕΥΑΜΒ

Το καλοκαίρι η σύμβαση ζωνοποίησης ύδρευσης της ΔΕΥΑΜΒ

 

 

Tο καλοκαίρι,  μετά τον Ιούνιο αναμένεται να συμβασιοποιηθεί το  έργο ζωνοποίησης του δικτύου ύδρευσης, που έχει χρονικό ορίζοντα κατασκευής τρία έτη και θα συμβάλει στην αντιμετώπιση πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζει σήμερα το δίκτυο.

Aυτό τονίστηκε  στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ από τον πρόεδρο της Επιχείρησης Αριστείδη Σαββάκη και υπηρεσιακά στελέχη, ενώ ανακοινώθηκε ότι σύντομα η Επιχείρηση θα μπει στην ηλεκτρονική εποχή.

Ο ίδιος ενημέρωσε για την πορεία της έργων της Διεύθυνσης Προγραμματισμού και Υποδομών,  λέγοντας πως “βρισκόμαστε σε διαδικασία προέγκρισης του μεγάλου έργου της ζωνοποίησης του δικτύου ύδρευσης , το οποίο έχει ενταχθεί και γίνονται τα απαιτούμενα βήματα για να προχωρήσει γρήγορα η δημοπράτησή του.

Υπηρεσιακοί παράγοντες εκτίμησαν ότι μετά τον Ιούνιο αναμένεται να συμβασιοποιηθεί το έργο, που αναμένεται να λύσει πολλά προβλήματα, καθώς αφορά το παλιό δίκτυο ύδρευσης του Βόλου και της . Ιωνίας, ενώ ο ορίζοντας υλοποίησή τους είναι μια τριετία.

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ, αφού ψηφίστηκε το θέμα της απευθείας τεχνικής υποστήριξης λογισμού και μηχανογραφικού εξοπλισμού για ένα έτος προϋπολογισμού 17.300 € πλέον ΦΠΑ, ανακοίνωσε ότι η διοίκηση ξεκινάει άμεσα διάλογο με υπηρεσιακά στελέχη και έρευνα αγοράς, ώστε να βρεθεί η καλύτερη τεχνικά λύση και η ΔΕΥΑΜΒ να πάει στην ηλεκτρονική εποχή. «Δεν μπορούμε να είμαστε στο 2017 και να πηγαίνει η ΔΕΥΑΜΒ με άροτρο», είπε  χαρακτηριστικά ο Αρ. Σαββάκης.

Επιπλέον το Δ.Σ. ενέκρινε τον ορισμό του Άρη Σαββάκη ως προέδρου της επιχείρησης και το ύψος της αμοιβής του, ενώ η πλειοψηφία των αποφάσεων του οποίου ήταν ομόφωνες, εγκρίθηκαν οι όροι του διαγωνισμού για το μοίρασμα των λογαριασμών της ΔΕΥΑΜΒ ύψους 291.000 , όπως και ο διαγωνισμός για την λήψη ενδείξεων υδρομέτρων καταναλωτών της ΔΕΥΑΜΒ για δύο χρόνια, προϋπολογισμού 160.000 . Στις δύο αποφάσεις μειοψήφησε ο Μαργαρίτης Πατσιαντάς, καταγγέλλοντας τις μνημονιακές πολιτικές που δεν επιτρέπουν στη ΔΕΥΑΜΒ να προσλάβει προσωπικό και καταφεύγει σε ιδιώτες για τις συγκεκριμένες υπηρεσίες.

Επίσης  εγκρίθηκε ο διαγωνισμός για την προμήθεια οχημάτων της ΔΕΥΑΜΒ προϋπολογισμού 148.000 , αυτός για τους εργαστηριακούς ελέγχους ποιότητας πόσιμου νερού και παρακολούθησης ραδιενέργειας των δημοτικών ενοτήτων ύψους 75.885 , και αυτός για την παρακολούθηση του θαλάσσιου και αέριου περιβάλλοντος προϋπολογισμού 32.780 ευρώ.

Τέλος, η ΔΕΥΑΜΒ ενέκρινε ομόφωνα τη σύναψη 31 συμβάσεων με ασκούμενους σπουδαστές των και ο πρόεδρος της Επιχείρησης δήλωσε ότι πρέπει να βοηθηθούν τα νέα γιατί υπάρχει μεγάλη ανεργία. Πρόσθεσε δε ότι οι σπουδαστές είναι χρήσιμοι για την Επιχείρηση, ενώ θεωρείται σημαντική και η εμπειρία που αποκτούν οι ίδιοι, ασκούμενοι σε μια μεγάλη επιχείρηση.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ζ. Μακρή: «Επίσπευση της επαναλειτουργίας του Λατομείου Συκής από το ΥΠΕΝ» #ΛατομείοΣυκής - https://t.co/TqVVHJabdP -

  • Το ετήσιο συνέδριο του Δικτύου Major Cities of Europe #MajorCitiesOfEurope - https://t.co/VwCm7WXiCR -

  • Σκότωσαν την #φώκια "Κωστής" μασκότ της Αλοννήσου #φώκια - https://t.co/gC4Q1WO71W -

"Αλιεύοντας" την είδηση