Βρίσκεστε εδώ:  / Uncategorized / Κ. Παπανάτσιου: ❝Κραυγή αγωνίας από τους εργαζόμενους στο Νοσοκομείο . Η Κυβέρνηση έχει βάλει την υγεία στον αυτόματο πιλότο❞
Κ. Παπανάτσιου: ❝Κραυγή αγωνίας από τους εργαζόμενους στο Νοσοκομείο . Η Κυβέρνηση έχει βάλει την υγεία στον αυτόματο πιλότο❞

Κ. Παπανάτσιου: ❝Κραυγή αγωνίας από τους εργαζόμενους στο Νοσοκομείο . Η Κυβέρνηση έχει βάλει την υγεία στον αυτόματο πιλότο❞

Μετά την ολοκλήρωση της ενημέρωσης στο Νοσοκομείο του Βόλου, από τον Σύλλογο Νοσοκομειακών Ιατρών και τους εργαζομένους του, δυστυχώς για ακόμη μία φορά επιβεβαιωθήκαμε ως ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική συμμαχία, ότι η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη αρνείται να μάθει από τα λάθη της στη διαχείριση της Πανδημίας και θεωρεί ότι ξεμπέρδεψε με τον κορωναϊό, κάτι που μαρτυράει άλλωστε και η μείωση των δαπανών για τη δημόσια υγεία στον προϋπολογισμού 2022.

Η Κυβέρνηση λειτουργεί με τη λογική «βλέποντας και κάνοντας» όσον αφορά στην ενίσχυση με το απαραίτητο προσωπικό στο ΕΣΥ και έτσι φτάσαμε ξανά στο σημείο να διατυπώνεται «κραυγή αγωνίας» από ιατρούς, νοσηλευτές και λοιπό προσωπικό. Η ΝΔ έχει αφήσει το κομμάτι της υγείας στον αυτόματο πιλότο, επιβεβαιώνοντας τη γύμνια του «επιτελικού κράτους» στην οργάνωση, κατανόηση και διαχείριση της Πανδημίας.

Όσα και να καλυφθούν προσωρινά με μετακινήσεις ιατρών και λοιπού προσωπικού από άλλα Νοσοκομεία ή Κέντρα Υγείας ή προσλήψεις επικουρικού προσωπικού, το πρόβλημα θα παραμένει. Ο μόνος δρόμος που μπορεί να φέρει την απαραίτητη ισορροπία στο ΕΣΥ και βέβαια στο Νοσοκομείο της πόλης μας είναι η πρόσληψη μόνιμου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, δίνοντας ισχυρά κίνητρα για να γίνει το ΕΣΥ πιο ελκυστικό ακόμα και για αυτούς που έχουν ξενιτευθεί τη προηγούμενη δεκαετία της κρίσης.

Ο Αλέξης Τσίπρας από τη ΔΕΘ και ο Τομεάρχης Υγείας Ανδρέας Ξανθός επισκεπτόμενος το ΓΝ Βόλου μίλησαν για το του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την υγεία, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων μισθό στο πρωτοδιορίζομενο γιατρό στα 2.000€ και ανάλογη αύξηση στα υπόλοιπα κλιμάκια, ένταξη στο καθεστώς των βαρέων & ανθυγιεινών όλου του υγειονομικού προσωπικού, γενναία αύξηση της χρηματοδότησης του ΕΣΥ και μονιμοποίηση του υγειονομικού προσωπικού που δίνει μάχη κατά της πανδημίας.

Καλούμε τη Κυβέρνηση επιτέλους να σταματήσει την επικοινωνιακή πολιτική στα θέματα της Υγείας, να ενισχύσει το Δημόσιο Σύστημα Υγείας με τις απαραίτητες δυνάμεις ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στις δύσκολες μέρες που έρχονται.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αναλένα Μπέρμποκ: Τα στοιχήματα της πρώτης Γερμανίδας ΥΠΕΞ #ΑναλέναΜπέρμποκ - https://t.co/h4Rn1tyYEb -

  • #Ρινόκερος: Αντικαταστάτης του Σερβετάλη ο Αιμιλιάνος Σταματάκης #Ρινόκερος - https://t.co/YLWGoZ5UDh -

  • Ανάπλαση Πανεπιστημίου: Ξεκίνησαν οι εργασίες #ΑνάπλασηΠανεπιστημίου - https://t.co/viwV0pvfhp -

"Αλιεύοντας" την είδηση