Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » Uncategorized » Εξιχνιάστηκαν υπόθεση ψευδούς καταγγελίας για ληστεία και υπόθεση κακουργηματικής υπεξαίρεσης σε βάρος εταιρείας
Εξιχνιάστηκαν υπόθεση ψευδούς καταγγελίας για ληστεία και υπόθεση κακουργηματικής υπεξαίρεσης σε βάρος εταιρείας

Εξιχνιάστηκαν υπόθεση ψευδούς καταγγελίας για ληστεία και υπόθεση κακουργηματικής υπεξαίρεσης σε βάρος εταιρείας

Εξιχνιάστηκαν μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βόλου, υπόθεση ψευδούς ς για ληστεία και υπόθεση κακουργηματικής ς σε βάρος εταιρείας παροχής υπηρεσιών ασφαλείας στο Βόλο.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν χθες (03-02-2016) το μεσημέρι στην πόλη, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, τρεις και συγκεκριμένα ένας 51χρονος διαχειριστής εταιρείας παροχής υπηρεσιών ασφαλείας, ο 23χρονος υπάλληλός του και ένας 27χρονος συνεργός τους.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της υπεξαίρεσης και της ψευδούς κατας.

Ειδικότερα, χθες (03-02-2016) το πρωί ο 51χρονος διαχειριστής της εταιρείας κατήγγειλε στις αστυνομικές Αρχές ότι ο ίδιος μαζί με τον υπάλληλό του κινούμενοι στην ευρύτερη περιοχή της ς με θωρακισμένο , στο πλαίσιο χρηματς των ΕΛ.ΤΑ., έπεσαν ληστείας από δύο άγνωστους άνδρες, οι οποίοι με την απειλή όπλων τύπου Kalashnikov, τους αφαίρεσαν το σάκο χρηματς που περιείχε το χρηματικό ποσό των (100.000) ευρώ.

Στο πλαίσιο διερεύνησης των καταγγελλομένων προέκυψε άμεσα ότι ο 51χρονος είχε συναποφασίσει με τους άλλους δύο συνεργούς του να καταγγείλουν ψευδώς την προαναφερόμενη ληστεία, προκειμένου να αιτιολογήσουν την υπεξαίρεση του συγκεκριμένου χρηματικού ποσού που είχε παραλάβει ο 51χρονος, ως εντολοδόχος, προχθές (02-02-2016) το απόγευμα από τα ΕΛ.ΤΑ. της πόλης.

Επιπρόσθετα, προέκυψε ότι ο 51χρονος παρέδωσε μέρος του προαναφερόμενου ποσού σε υπάλληλό του, ο οποίος στη συνέχεια το κατέθεσε σε τραπεζικό λογαριασμό, προκειμένου να συγκαλύψει τη σταδιακή υπεξαίρεση χρηματικού ποσού που είχε ξεκινήσει να διαπράττει από το Δεκέμβριο του προηγούμενου έτους έως και σήμερα σε βάρος άλλης εταιρείας παροχής υπηρεσιών ασφαλείας με την οποία συνεργαζόταν.

Από την κατοχή του 51χρονου και του 27χρονου κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των (51.845) ευρώ, το οποίο αποδόθηκε σε νόμιμο εκπρόσωπο της ζημιωθείσας εταιρείας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ οι προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου προκειμένου να διαπιστωθεί τυχόν εμπλοκή των δραστών σε άλλα παρόμοια αδικήματα.

"Αλιεύοντας" την είδηση