Βρίσκεστε εδώ:  / Uncategorized / Ημέρα υγείας και δραστηριότητας στη Λαμία από το Παν. Θεσσαλίας
Ημέρα υγείας και δραστηριότητας στη Λαμία από το Παν. Θεσσαλίας

Ημέρα υγείας και δραστηριότητας στη Λαμία από το Παν. Θεσσαλίας

Το Ερευνητικό Εργαστήριο Κλινικής Φυσιολογίας της Άσκησης και Αποκατάστασης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στα πλαίσια της εβδομάδας European Public Health Week (13-17 May 2019) της EUPHA (European Public Health Association) διοργανώνει δράση την Δευτέρα 13 Μαΐου 2019 σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Φυσικοθεραπευτών και τον WCPT-ER (World Confederation for Physical Therapy- European Region) .

Η δράση έχει τίτλο Ημέρα Υγείας & Δραστηριότητας () και η εκδήλωση θα περιλαμβάνει την αξιολόγηση της φυσικής κατάστασης και της λειτουργικής ικανότητας (Ερευνητικό Εργαστήριο, Σχολή Επιστημών Υγείας, την ενημέρωση και για τη σχέση της άσκησης και της πρόληψης των χρόνιων νοσημάτων καθώς και την της απουσίας από την (Ερευνητικό Εργαστήριο, Σχολή Επιστημών Υγείας και την συμμετοχή σε ομαδικά προγράμματα άσκησης Quigong (εξωτερικός χώρος, είσοδος Ακαδημαϊκής Βιβλιοθήκης).

Στην εκδήλωση μπορεί να συμμετέχει όλο το διοικητικό και Ακαδημαϊκό προσωπικό του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στην πόλη της Λαμίας.

Τη δράση θα συντονίσει το Ερευνητικό Εργαστήριο και θα υποστηριχθεί από τα επιστημονικά μέλη του, την καθηγήτρια Ελένη Καπρέλη, διευθύντρια, την επίκουρη καθηγήτρια Γαρυφαλιά Πέπερα, την αναπλ. καθηγήτρια Ελένη Κορτιάνου και την μεταπτυχιακή Παρασκευή Μπίλικα. Τη δράση θα πλαισιώσουν προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εβδομήντα τρία θετικά κρούσματα Covid 19 στην Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/JZ2aSNbrSd -

  • Σε επιφυλακή η Π.Ε. Μαγνησίας για τα έντονα καιρικά φαινόμενα - https://t.co/i9UFQYj1V2 -

  • Από τον Αλμυρό η Κ. Παπανάτσιου: Το «ΟΧΙ» ήταν και είναι του λαού - https://t.co/csAXZK6FoF -

"Αλιεύοντας" την είδηση