Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » Uncategorized » Ημέρα υγείας και δραστηριότητας στη Λαμία από το Παν. Θεσσαλίας
Ημέρα υγείας και δραστηριότητας στη Λαμία από το Παν. Θεσσαλίας

Ημέρα υγείας και δραστηριότητας στη Λαμία από το Παν. Θεσσαλίας

Το Ερευνητικό Εργαστήριο Κλινικής Φυσιολογίας της Άσκησης και Αποκατάστασης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στα πλαίσια της εβδομάδας European Public Health Week (13-17 May 2019) της EUPHA (European Public Health Association) διοργανώνει δράση την Δευτέρα 13 Μαΐου 2019 σε με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Φυσικοθεραπευτών και τον WCPT-ER (World Confederation for Physical Therapy- European Region) .

Η δράση έχει τίτλο Ημέρα Υγείας & Δραστηριότητας (Λαμία) και η εκδήλωση θα περιλαμβάνει την αξιολόγηση της φυσικής κατάστασης και της λειτουργικής ικανότητας (Ερευνητικό Εργαστήριο, Σχολή Επιστημών Υγείας, την και για τη σχέση της άσκησης και της πρόληψης των χρόνιων νοσημάτων καθώς και την της απουσίας από την εργασία (Ερευνητικό Εργαστήριο, Σχολή Επιστημών Υγείας και την συμμετοχή σε ομαδικά προγράμματα άσκησης Quigong (εξωτερικός χώρος, είσοδος Ακαδημαϊκής Βιβλιοθήκης).

Στην εκδήλωση μπορεί να συμμετέχει όλο το διοικητικό και Ακαδημαϊκό προσωπικό του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στην πόλη της Λαμίας.

Τη δράση θα συντονίσει το Ερευνητικό Εργαστήριο και θα υποστηριχθεί από τα επιστημονικά μέλη του, την καθηγήτρια Ελένη Καπρέλη, διευθύντρια, την επίκουρη καθηγήτρια Γαρυφαλιά Πέπερα, την αναπλ. καθηγήτρια Ελένη Κορτιάνου και την μεταπτυχιακή φοιτήτρια Παρασκευή Μπίλικα. Τη δράση θα πλαισιώσουν προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση