Βρίσκεστε εδώ:  / Uncategorized / Ημέρα υγείας και δραστηριότητας στη Λαμία από το Παν. Θεσσαλίας
Ημέρα υγείας και δραστηριότητας στη Λαμία από το Παν. Θεσσαλίας

Ημέρα υγείας και δραστηριότητας στη Λαμία από το Παν. Θεσσαλίας

Το Ερευνητικό Εργαστήριο Κλινικής Φυσιολογίας της Άσκησης και Αποκατάστασης του Θεσσαλίας στα πλαίσια της εβδομάδας European Public Health Week (13-17 May 2019) της EUPHA (European Public Health Association) διοργανώνει δράση την Δευτέρα 13 Μαΐου 2019 σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Φυσικοθεραπευτών και τον WCPT-ER (World Confederation for Physical Therapy- European Region) .

Η δράση έχει τίτλο Ημέρα Υγείας & Δραστηριότητας () και η εκδήλωση θα περιλαμβάνει την της φυσικής κατάστασης και της λειτουργικής ικανότητας (Ερευνητικό Εργαστήριο, Σχολή Επιστημών Υγείας, την ενημέρωση και για τη σχέση της άσκησης και της πρόληψης των χρόνιων νοσημάτων καθώς και την της απουσίας από την εργασία (Ερευνητικό Εργαστήριο, Σχολή Επιστημών Υγείας και την συμμετοχή σε ομαδικά προγράμματα άσκησης Quigong (εξωτερικός χώρος, είσοδος Ακαδημαϊκής Βιβλιοθήκης).

Στην εκδήλωση μπορεί να συμμετέχει όλο το διοικητικό και Ακαδημαϊκό προσωπικό του Θεσσαλίας στην πόλη της Λαμίας.

Τη δράση θα συντονίσει το Ερευνητικό Εργαστήριο και θα υποστηριχθεί από τα επιστημονικά μέλη του, την Ελένη Καπρέλη, διευθύντρια, την επίκουρη Γαρυφαλιά Πέπερα, την αναπλ. καθηγήτρια Ελένη Κορτιάνου και την μεταπτυχιακή φοιτήτρια Παρασκευή Μπίλικα. Τη δράση θα πλαισιώσουν προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Το Γήϊνο Πεπρωμένο μας… - https://t.co/Mow1zP4Gs5 -

  • Κ.Παπανάτσιου : «Οι πολιτικές της Κυβέρνησης οξύνουν τις αντιθέσεις και αυξάνουν τις ανισότητες, σε αυτό το σχέδιο… - https://t.co/5824Hmosoi -

  • Στήριξη ύψους 385 εκατ. ευρώ προς ιδιοκτήτες ακινήτων μέχρι τώρα για τα μειωμένα μισθώματα - https://t.co/yk795l4ehy -

"Αλιεύοντας" την είδηση