Βρίσκεστε εδώ:  / Uncategorized / Ημέρα υγείας και δραστηριότητας στη Λαμία από το Παν. Θεσσαλίας
Ημέρα υγείας και δραστηριότητας στη Λαμία από το Παν. Θεσσαλίας

Ημέρα υγείας και δραστηριότητας στη Λαμία από το Παν. Θεσσαλίας

Το Ερευνητικό Εργαστήριο Κλινικής Φυσιολογίας της Άσκησης και Αποκατάστασης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στα πλαίσια της εβδομάδας European Public Health Week (13-17 May 2019) της EUPHA (European Public Health Association) διοργανώνει δράση την Δευτέρα 13 Μαΐου 2019 σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Φυσικοθεραπευτών και τον WCPT-ER (World Confederation for Physical Therapy- European Region) .

Η δράση έχει τίτλο Ημέρα Υγείας & Δραστηριότητας (Λαμία) και η εκδήλωση θα περιλαμβάνει την της φυσικής κατάστασης και της λειτουργικής ικανότητας (Ερευνητικό Εργαστήριο, Σχολή Επιστημών Υγείας, την ενημέρωση και συμβουλευτική για τη σχέση της άσκησης και της πρόληψης των χρόνιων νοσημάτων καθώς και την μείωση της απουσίας από την εργασία (Ερευνητικό Εργαστήριο, Σχολή Επιστημών Υγείας και την συμμετοχή σε ομαδικά προγράμματα άσκησης Quigong (εξωτερικός χώρος, είσοδος Ακαδημαϊκής Βιβλιοθήκης).

Στην εκδήλωση μπορεί να συμμετέχει όλο το διοικητικό και Ακαδημαϊκό προσωπικό του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στην πόλη της Λαμίας.

Τη δράση θα συντονίσει το Ερευνητικό Εργαστήριο και θα υποστηριχθεί από τα επιστημονικά μέλη του, την καθηγήτρια Ελένη Καπρέλη, διευθύντρια, την επίκουρη καθηγήτρια Γαρυφαλιά Πέπερα, την αναπλ. καθηγήτρια Ελένη Κορτιάνου και την μεταπτυχιακή Παρασκευή Μπίλικα. Τη δράση θα πλαισιώσουν προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Γιορτή πεπονιού στην κεντρική πλατεία του Διμηνίου #ΓιορτήΠεπονιού - https://t.co/dEIxicyIiH -

  • Επίσκεψη Ιγνατίου στην μονή Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Βελίκας Αγιάς #ΒελίκαΑγιάς… - https://t.co/xhASH1mDDA -

  • Στην Άφησσο ο ξύλινος στόλος της Κερασίας Κολίτσα #ΚερασίαΚολίτσα - https://t.co/akvab4JOTG -

"Αλιεύοντας" την είδηση