Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » Uncategorized » Γενική Συνέλευση του σωματείου Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Βόλου και Νέας Ιωνίας
Γενική Συνέλευση του σωματείου  Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Βόλου και Νέας Ιωνίας

Γενική Συνέλευση του σωματείου Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Βόλου και Νέας Ιωνίας

Την Δευτέρ 12 Νοεμβρίου συνεδρίσε η του σωματείου Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Νέας Ιωνίας, η οποία διορίστηκε με απόφαση του Πρωτοδικείου Βόλου με σκοπό να οδηγήσει το σωματείο μας σε εκλογές.

Κατά την πρώτη συνεδρίασή του, το Δ.Σ. συγκροτήθηκε σε σώμα και η σύνθεση της νέας ς είναι η εξής:

Πρόεδρος: Τσιτσιρίκης Παναγιώτης
Α Αρόεδρος: Παντίδης Απόστολος
Β Αρόεδρος: Ευσταθίου Γεώργιος
Γενικός Γραμματέας: Τσίωνας Παναγιώτης
Ειδικός Γραμματέας: Χούμα Μαίρη
Ταμίας: Καραγίαννη Ευγενία
Έφορος: Τζιουμάκη Αικατερίνη
Μέλη: Τερλιγκάκης Ιωάννης, Καρακώστα Αποστολία, Γιάγκου Μαρία

Επίσης συζητήθηκε και αποφασίστηκε η πραγματο Γενικής Συνέλευσης την Δευτέρα 19 Νοεμβρίου, στις 6.00 το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο Βόλου, με μοναδικό θέμα την εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής που θα διενεργήσει τις εκλογές στο σωματείο.

Την συνεδρίαση του Δ.Σ. απασχόλησαν οι εξελίξεις στα και άλλα ζητήματα του κλάδου μας, η ανάγκη μαζικος και ανασύνταξης του σωματείου.

Η επίθεση που δέχεται ο κλάδος και συνολικά η εργατική τάξη δεν επιτρέπει καμία αδράνεια και κανέναν εφησυχασμό αλλά την ενεργή συμμετοχή όλων των συναδέλφων με οργανωτή και μπροστάρη πρώτα απ΄ όλα το ίδιο το Δ.Σ. του σωματείου μας.

Γι' αυτούς τους λόγους το Δ.Σ. κάνει αγωνιστικό κάλεσμα σε όλους τους συναδέλφους να πάρουν μαζικά μέρος στην Γενική Συνέλευση του σωματείου την Δευτέρα 19 Νοεμβρίου, στις 6.00 το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο Βόλου για την εκλογή της εφορευτικής επιτροπής, αλλά και στις εκλογές στις ημερομηνίες που θα αποφασίσει η εφορευτική επιτροπή.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση