Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » Uncategorized » Εξιχνιάστηκε ληστεία σε πρακτορείο του Ο.Π.Α.Π. στη Λάρισα
Εξιχνιάστηκε ληστεία σε πρακτορείο του Ο.Π.Α.Π. στη Λάρισα

Εξιχνιάστηκε ληστεία σε πρακτορείο του Ο.Π.Α.Π. στη Λάρισα


Εξιχνιάστηκε μετά πό μεθοδική κι εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, η που διαπράχθηκε χθες (09-04-2017) σε πρακτορείο του Ο.Π.Α.Π. στη Λάρισα.

ως δράστης σήμερα (10-04-2017) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, ένας αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της ς και της ς του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ ο δράστης μετέβη σε πρακτορείο Ο.Π.Α.Π. της πόλης, όπου βρίσκονταν δύο ημεδαπές, ηλικίας 26 και 29 ετών, υπάλληλοι του πρακτορείου και με την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσε από το το χρηματικό ποσό των (700) ευρώ.

Μετά από άμεση κινητοποίηση και συντονισμένες αναζητήσεις των αστυνομικών ο δράστης εντοπίστηκε σήμερα το μεσημέρι έξω από την οικία του, όπου και συνελήφθη.

Στην κατοχή του συλληφθέντα, αλλά και κατά τη νομότυπη έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το προαναφερόμενο , καθώς και μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού, το οποίο αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση