Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » Uncategorized » Εξιχνίαση ληστείας στην Αγιά Λάρισας
Εξιχνίαση ληστείας στην Αγιά Λάρισας

Εξιχνίαση ληστείας στην Αγιά Λάρισας

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, μία περίπτωση ληστείας σε βάρος δύο ημεδαπών που έλαβε χώρα την (18-02-2016) στην ευρύτερη περιοχή της Αγιά Λάρισας.

Ταυτοποιήθηκε ένας από τους τρεις δράστες. Πρόκειται για έναν 30χρονο αλλοδαπό, υπήκοος Αλίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε για τα αδικήματα της ληστείας και της ς του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας, το βράδυ της (18-02-2016), ο 30χρονος μαζί με άλλους δύο συνεργούς του, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και κρατώντας δύο απ' αυτούς και , εισήλθαν σε μίνι – μάρκετ στην ευρύτερη περιοχή της Αγιάς και με τη χρήση σωματικής ς σε βάρος 72χρονου ημεδαπού, αφαίρεσαν από την ταμιακή μηχανή το χρηματικό των (200) ευρώ.

Στην προσπάθεια του 72χρονου να τους αποτρέψει, οι δράστες προκάλεσαν σωματικές βλάβες τόσο σ' αυτόν όσο και σε βάρος της 61χρονης συζύγου του. Επιπλέον, αφαίρεσαν ένα δίκαννο , ιδιοκτησίας του 72χρονου.

Η σχηματισθείσα θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το προανακριτικό συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση