Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » Uncategorized » Εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης για διακίνηση κοκαΐνης
Εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης για διακίνηση κοκαΐνης

Εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης για διακίνηση κοκαΐνης

Εξρθρώθηκε, πό την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, που εισήγαγε σημαντικές ποσότητες κοκαΐνης, τις οποίες στη συνέχεια διακινούσε στο εσωτερικό της χώρας.

Μετά από ευρεία αστυνομική επιχείρηση, συνελήφθησαν στην , στις περιοχές Άνω Πατήσια και Κολωνό τέσσερα μέλη της οργάνωσης, τρεις υπήκοοι ς, άνδρες ηλικίας 32 και 34 ετών και μια γυναίκα ηλικίας 27 ετών, καθώς και ένας ημεδαπός, 50 ετών. Αναζητούνται άλλα δύο μέλη της οργάνωσης, υπήκοοι ς.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι εμπλεκόμενοι είχαν συστήσει , εφαρμόζοντας συγκεκριμένη μεθοδολογία δράσης (modus operandi), και με διακριτούς ρόλους ως προς την επαφή με τους προμηθευτές, τη νόθευση, την μεταφορά, την απόκρυψη και τη της κοκαΐνης. Σημειώνεται ότι για τη μεταφορά των ναρκωτικών χρησιμοποιούσαν αυτοκίνητο με ειδικά μετασκευασμένο χώρο (κρύπτη).

Στο πλαίσιο των ερευνών σε , χώρους και οχήματα συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία κιλά και 387 γραμμάρια κοκαΐνης, 102 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 784 γραμμάρια σκόνης άγνωστης χημικής συστάσεως, κατάλληλη για τη νόθευση κοκαΐνης, το χρηματικό ποσό των 43.600 ευρώ, ένα πιστόλι, τρια Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, δέκα συσκευές κινητής ς και μια ηλεκτρονική ζυγαριά.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε για κυρία ανάκριση σε Τακτικό Ανακριτή.

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση