Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » Uncategorized » Εθελοντική αιμοδοσία στο πλαίσιο εορτασμού της Ημέρας Σκέψης
Εθελοντική αιμοδοσία στο πλαίσιο εορτασμού της Ημέρας Σκέψης

Εθελοντική αιμοδοσία στο πλαίσιο εορτασμού της Ημέρας Σκέψης

Εθελοντική αιμοδοσία στο πλαίσιο εορτασμού της Ημέρας Σκέψης το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, συνδιοργανώνουν η Περιφέρεια ς – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων, η Περιφερειακή Εφορία Προσκόπων Μαγνησίας και το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού.

Το αποτελεί την μεγαλύτερη Κίνηση έων της πατρίδας, αλλά και παγκόσμια, προσφέροντας συμπληρωματικό παιδαγωγικό σε παιδιά και εφήβους βασισμένο σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο Αξιών και σε μια συγκεκριμένη μέθοδο βιωματικής Αγωγής.

Ιδιαίτερα, η Περιφερειακή Εφορία Προσκόπων Μαγνησίας, στην υπέρ-εκατονταετή πορεία της προσφέρει αδιάλειπτα τις της στην πόλη του Βόλου ενώ χιλιάδες είναι όσοι είχαν την ευκαιρία να ζήσουν συναρπαστικές εμπειρίες σε κάποια από τα τμήματά της.

Στις 18 Φεβρουαρίου 2017 στo πλαίσιo της Κοινής Δράσης της Περιφερειακής Εφορίας Προσκόπων Μαγνησίας με το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού για τον εορτασμό της Ημέρας Σκέψεως, συμμετέχει και η Περιφέρεια ς – Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων για την από κοινού διοργάνωση της Δράσης η οποία απευθύνεται εκτός από τα 600 ανήλικα και 150 ενήλικα μέλη των προσκόπων και στο ευρύ κοινό της Μαγνησίας.

Σε δηλώσεις της η aντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη ανέφερεQ «Πρόκειται για dράση που προάγει το πνεύμα του Εθελοντισμού και της ς προς το συνάνθρωπο, καθώς προβλέπεται η εθελοντική αιμοδοσία για ενήλικες στην παραλία του Βόλου, εμπρός από το κτήριο σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Βόλου, από τις 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα. Καλούμε όλους τους να ενισχύσουν αυτή την προσπάθεια και τον εθελοντισμό γενικότερα».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση