Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » Uncategorized » Εθελοντική αιμοδοσία στο πλαίσιο εορτασμού της Ημέρας Σκέψης
Εθελοντική αιμοδοσία στο πλαίσιο εορτασμού της Ημέρας Σκέψης

Εθελοντική αιμοδοσία στο πλαίσιο εορτασμού της Ημέρας Σκέψης

Εθελοντική στο πλαίσιο εορτασμού της Ημέρας Σκέψης το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, συνδιοργανώνουν η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων, η Περιφερειακή Εφορία Προσκόπων Μαγνησίας και το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού.

Το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων αποτελεί την μεγαλύτερη Κίνηση Νέων της πατρίδας, αλλά και παγκόσμια, προσφέροντας συμπληρωματικό παιδαγωγικό έργο σε και εφήβους βασισμένο σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο Αξιών και σε μια συγκεκριμένη μέθοδο βιωματικής Αγωγής.

Ιδιαίτερα, η Περιφερειακή Εφορία Προσκόπων Μαγνησίας, στην υπέρ-εκατονταετή της προσφέρει αδιάλειπτα τις υπηρεσίες της στην πόλη του Βόλου ενώ χιλιάδες είναι όσοι είχαν την ευκαιρία να ζήσουν συναρπαστικές εμπειρίες σε κάποια από τα τμήματά της.

Στις 18 Φεβρουαρίου 2017 στo πλαίσιo της Κοινής Δράσης της Περιφερειακής Εφορίας Προσκόπων Μαγνησίας με το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού για τον εορτασμό της Ημέρας Σκέψεως, συμμετέχει και η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων για την από κοινού διοργάνωση της Δράσης η οποία απευθύνεται εκτός από τα 600 ανήλικα και 150 ενήλικα μέλη των προσκόπων και στο ευρύ κοινό της Μαγνησίας.

Σε δηλώσεις της η aντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη ανέφερεQ «Πρόκειται για dράση που προάγει το πνεύμα του Εθελοντισμού και της βοήθειας προς το συνάνθρωπο, καθώς προβλέπεται η εθελοντική για ενήλικες στην παραλία του Βόλου, εμπρός από το κτήριο Παπαστράτου σε με το Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου, από τις 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα. Καλούμε όλους τους Βολιώτες να ενισχύσουν αυτή την προσπάθεια και τον εθελοντισμό γενικότερα».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση