Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » Uncategorized » «Ερυθρόλευκοι»  οι  Γραικός – Ενγκομπά και Μπαρούτας 
«Ερυθρόλευκοι»  οι  Γραικός – Ενγκομπά και Μπαρούτας 

«Ερυθρόλευκοι»  οι  Γραικός – Ενγκομπά και Μπαρούτας 

Ο απέκτησε  τρεις ποδοσφαιριστές, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Συγκεκριμένα τους Θωμά Γραικό, Αντερσόνιο Μένγκε Ενγκομπά και Νίκο Μπαρούτα.

 

Θωμάς Γραικός

Ο Θωμάς Γραικός είναι από σήμερα μέλος του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού Βόλου. Γεννήθηκε στις 18/04/1991 και αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας.

Πρόκειται για έμπειρο ποδοσφαιριστή, με θητεία κυρίως στο πρωτάθλημα της , ενώ έχει παίξει και στη Σούπερ Λιγκ με τον Άρη Θεσσαλονίκης, στο ξεκίνημα της καριέρας του.

Στον Άρη κάθισε ενάμιση χρόνο, μέχρι τον Δεκέμβριου του 2010, ενώ στη συνέχεια έπαιξε στον Μακεδονικό (Γ' ), Ζάκυνθο (Γ' ), Εθνικό Νέου Αγιονερίου (Γ' Εθνική), Πανηλειακό (), Ζάκυνθο και πάλι στη Football League.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια έπαιξε με τον Πανελευσινιακό στη Football League (31 συμ), στη Σπάρτη την περίοδο 2017-18 (20 συμ), ενώ πέρυσι άρχισε τη χρονιά στον Αγροτικό Αστέρα (Γ' Εθνική, 11 συμμετοχές) και στο δεύτερο γύρο έπαιξε στον Ηρόδοτο (Football League, 19 συμμετοχές).

Ο Αντερσόνιο Μένγκε Ενγκομπά

Στον Ολυμπιακό Βόλου θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Καμερουνέζος ακραίος επιθετικός Αντερσόνιο Μένγκε Ενγκομπά.

Γεννήθηκε στις 30/12/1993 και πέρυσι φόρεσε την φανέλα του Αήττητου, μέχρι την αποχώρηση της ομάδας των Σπάτων από το πρωτάθλημα της Football League.

 

 Ο Νίκος Μπαρούτας

 Ο ανακοινώνει την απόκτηση του Νίκου Μπαρούτα. Γεννήθηκε στις 25/04/1994, αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας και τα δύο τελευταία χρόνια είχε «γεμάτες» χρονιές με τον Γ.Σ. Αλμυρού στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας (24 την περίοδο 2017-18 και 25 την περσινή χρονιά).

Την περίοδο 2014-15 είχε φορέσει την φανέλα της Παναχαϊκής για έξι μήνες, ενώ στη συνέχεια έπαιξε σε Δωτιέα Αγιάς (Γ' Εθνική), ενώ ήταν βασικός στον Τύρναβο τη χρονιά 2015-16 (31 συμμετοχές), αλλά και στον Πιερικό (περίοδο 2016-17, 25 συμμετοχές).

Ο Ολυμπιακός Βόλου καλωσορίζει τους τρεις νεοαποκτηθέντες  ποδοσφαιριστές στη μεγάλη «ερυθρόλευκη» οικογένεια, τους εύχεται και πολλές επιτυχίες με την ομάδα.

 

Αγιασμός για τη νέα χρονιά

Από τo τμήμα ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου ανακοινώνεται ότι η  έναρξη της ς και ο αγιασμός θα γίνει την Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019 και ώρα 19.00 στο βοηθητικό γήπεδο ποδοσφαίρου του ΕΑΚ Βόλου.

Καλούμε τους φιλάθλους μας να κατακλύσουν το βοηθητικό του ΕΑΚ και όλοι μαζί να χειροκροτήσουν , τη νέα προπονητική  ομάδα , παλιούς και νέους ποδοσφαιριστές και να δείξουν τη δυναμική τους ενόψει του νέου πρωταθλήματος .

Η πενταμελής Διοικούσα Επιτροπή της υπό σύσταση ΠΑΕ ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 ευχαριστεί το ΔΕΟΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ για την παραχώρηση του αθλητικού χώρου .

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση