Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » Uncategorized » Eργασίες κατασκευής Αθλητικού Κέντρου στον Αγ. Γεώργιο Φερών που θα φιλοξενείται ο Ολυμπιακός
Eργασίες κατασκευής Αθλητικού Κέντρου στον Αγ. Γεώργιο Φερών που θα φιλοξενείται ο Ολυμπιακός

Eργασίες κατασκευής Αθλητικού Κέντρου στον Αγ. Γεώργιο Φερών που θα φιλοξενείται ο Ολυμπιακός

Ξεκινούν οι για την κατασκευή του Αθλητικού Κέντρου, που θα χρησιμοποιεί η ποδοσφαιρική ομάδα στον Άγιο Γεώργιο Βελεστίνου.

Το έργο ανατέθηκε στην εταιρεία “Περιβαλλοντική Βόλου Αφοί Καραλή”, μια Βολιώτικη εταιρεία που εξειδικεύεται στην κατασκευή γηπέδων και αθλητικών χώρων.

Το αντικείμενο του έργου περιλαμβάνει πλήρη ανακατασκευή του ενός από τα δύο γήπεδα ποδοσφαίρου με σύγχρονο υπόγειο αυτόματο πότισμα και τοποθέτηση έτοιμου χλοοτάπητα και την προετοιμασία που απαιτείται για την σπορά του δευτέρου γηπέδου των εγκαταστάσεων τον Σεπτέμβριο. Παράλληλα από την θα πραγματοποιηθούν στα αποδυτήρια και στον περιβάλλοντα χώρο.

Ο  Θεόδωρος , εκπρόσωπος της εταιρείας ευχαρίστησε την διοίκηση της για την ανάθεση του έργου σε Βολιώτικη εταιρία και υποσχέθηκε ότι θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν ώστε πολύ σύντομα ο Ολυμπιακός Βόλου να χρησιμοποιεί για τις προπονήσεις της ποδοσφαιρικής του ομάδας δύο άριστα σε κατασκευή γήπεδα και ένα πλήρες προπονητικό κέντρο.

Από την πλευρά του ο  ικόλαος Τσεκούρας, υπεύθυνος για την επίβλεψη των έργων, ευχαρίστησε τον δήμαρχο Δημ. ασίκα και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου για την παραχώρηση των γηπέδων, εξέφρασε την αναγκαιότητα ύπαρξης ενός αθλητικού κέντρου που θα πληροί όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την σωστή και ασφαλή εκγύμναση της ομάδας, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι δεν νοείται επαγγελματική ομάδα να μην διαθέτει τους απαραίτητους χώρους υποδομής.

Επισήμανε επίσης ότι μετά το πέρας των εργασιών θα υπάρξει αναβάθμιση της ευρύτερης περιοχής προς όφελος των κατοίκων του Αγίου Γεωργίου Φερών.

Άλλωστε όπως δεσμεύτηκε η διοίκηση της ΠΑΕ μέσω των κ.κ. Μαυρονάσιου και Τσιμπανάκου σε πρόσφατη συνέντευξη τύπου ξεκινά από νωρίς η οργάνωση σε όλα τα επίπεδα όπως αρμόζει στο όνομα και στην δυναμική της ομάδας.

Σε αυτό το ξεκίνημα ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει για ακόμα μία φορά όλους τους φιλάθλους, φίλους αλλά και επιχειρηματίες του Βόλου, χωρίς εξαιρέσεις και αποκλεισμούς, συμπαραστάτες και αρωγούς στο δύσκολο έργο του.

 

Δοκιμές στην ομάδα νέων 

Στο πλαίσιο οργάνωσης της ομάδας νέων του Ολυμπιακού Βόλου, η οποία θα συμμετάσχει στο αντίστοιχο πρωτάθλημα νέων τη νέα αγωνιστική σεζόν, ξεκινούν οι δοκιμές για όσους νέους ποδοσφαιριστές επιθυμούν να στελεχώσουν την ομάδα νέων του Ολυμπιακού Βόλου και έχουν γεννηθεί τα έτη 2002, 2003, 2004 και 2005.

Οι προπονήσεις θα γίνουν υπό την επίβλεψη των προπονητών της Ακαδημίας Σταμπουλή Σταύρου και Γάκια Κων/νου.

Ο τεχνικός δ/της της ΠΑΕ  Θωμάς εξέφρασε την πεποίθηση και την αισιοδοξία του ότι η οργάνωση και η μεθοδική δουλειά στο κομμάτι των υποδομών, θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στο νέο ξεκίνημα που επιχειρείται, τονίζοντας χαρακτηριστικά «θα είναι μεγάλη μου χαρά να δω νέους ποδοσφαιριστές από τον Βόλο να πλαισιώσουν σε λίγα χρόνια την επαγγελματική ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου».

Οι ποδοσφαιριστές που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις δοκιμές καλούνται να προσέλθουν την Πέμπτη 09/07/2020, την Τρίτη 14/07/2020 και την Πέμπτη 16/07/2020 και 18.00  στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας στην Άλλη Μεριά.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 6983500671 (κ. Σταμπουλής) και 6979002709 κ. Τσεκούρας.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση