Βρίσκεστε εδώ:  / Uncategorized / Επιστολή ΤΕΕ στον Δήμο Βόλου για μη καταβολή προστίμων
Επιστολή ΤΕΕ στον Δήμο Βόλου για μη καταβολή προστίμων

Επιστολή ΤΕΕ στον Δήμο Βόλου για μη καταβολή προστίμων

Επιστολή προς τον αντιδήμαρχο Οικονομικών Δήμου Βόλου Αριστείδη Σαββάκη και τον γενικό γραμματέα Στυλιανό Διαμαντίδη για το γεγονός ότι καταλογίζονται πρόστιμα σε δημότες για εκπρόθεσμη υποβολή δήλωσης για αδήλωτα τετραγωνικά, χωρίς να γνωρίζουν οι υπηρεσίες ότι έχει δοθεί παράταση, απέστειλε η πρόεδρος ΔΕ του ΤΕΕ Μαγνησίας  Νάνσυ Καπούλα.

Η ίδια επισημαίνει στη επιστολή της, ότι «όπως έχουμε ενημερωθεί από δημότες του Βόλου που έχουν προσέλθει στο Τμήμα Δημοτικών Προσόδων του Δήμου Βόλου για δήλωση τετραγωνικών μέτρων των ακινήτων, τούς καταλογίζετε πρόστιμο για εκπρόθεσμη υποβολή δήλωσης.

Σας ενημερώνουμε ότι βάσει του ΦΕΚ Α΄ 186/29-09-2020 του άρθρου 1 παρ. 1 και του άρθρου 7, ο Δήμος Βόλου συμπεριλαμβάνεται στους δήμους που δόθηκε παράταση μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2020, λόγω των καταστροφών που προκάλεσε ο μεσογειακός κυκλώνας «Ιανός».

Ως εκ τούτου, λόγω της παρατάσεως, η κάθε δήλωση θεωρείται εμπρόθεσμη και απαγορεύεται ο καταλογισμός προστίμου στους δημότες.

Παρακαλούμε να μας απαντήσετε σε ποιες διατάξεις στηρίζεστε και καταλογίζετε πρόστιμα, άλλως να προβείτε άμεσα στις απαιτούμενες ενέργειες εναρμόνισης των υπηρεσιών του Δήμου Βόλου, με το προαναφερόμενο εκδοθέν Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως», καταλήγει Πρόεδρος του ΤΕΕ Μαγνησίας κ. Νάνσυ Καπούλα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Θ’ Διεθνές επιστημονικό συνέδριο - https://t.co/n4pBZ3iHIs -

  • No Burn: Η καύση σκουπιδιών γενικεύεται σε όλη τη χώρα - https://t.co/7UHo9DvDzh -

  • Κατά της εγκατάστασης των Ανεμογεννητριών σε Ασπροπόταμο και Άγραφα ο Α. Ακρίβος  - https://t.co/bvGAIfJvvi -

"Αλιεύοντας" την είδηση