Βρίσκεστε εδώ:  / Uncategorized / Επίσκεψη Xρ. Τριαντόπουλου στον Δήμο Ρήγα Φεραίου
Επίσκεψη Xρ. Τριαντόπουλου στον Δήμο Ρήγα Φεραίου

Επίσκεψη Xρ. Τριαντόπουλου στον Δήμο Ρήγα Φεραίου

Τον Δήμο Ρήγα Φεραίου επισκέφθηκε σήμερα, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Χρήστος Τριαντόπουλος.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου.

Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν στα προβλήματα και τις ζημίες που προκλήθηκαν στην περιοχή από τις πρόσφατες θεομηνίες, “ΑΘΗΝΑ” και “ΔΙΟΜΗΔΗΣ”.

Επιπλέον, ο κ. Τριαντόπουλος αναφέρθηκε στις χρηματοδοτήσεις που δόθηκαν, ήδη, στον Δήμο για την κάλυψη των προβλημάτων αυτών και θα εξεταστεί εκ νέου η δυνατότητα χορήγησης νέων χρηματοδοτήσεων.

Συζητήθηκαν, επίσης, θέματα για όλες τις Κοινότητες του Δήμου, όπως είναι το θέμα της γέφυρας του Κερασιώτη, το θέμα του ρέματος Σαλασλαριώτη, κλπ και τονίστηκε η με την για τα ζητήματα αυτά.

Επίσης, διατυπώθηκαν προτάσεις για όλα τα Τοπικά Διαμερίσματα του Δήμου.

Ο κ. Τριαντόπουλος ενημέρωσε ότι δόθηκε για την κήρυξη του Μ. Περιβολακίου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. ήδη, έχουν κηρυχθεί σε έκτακτη ανάγκη οι Κοινότητες Κεραμιδίου, Στεφανοβικείου και Περιβλέπτου.

Τέλος, ο υφυπουργός άκουσε προσεκτικά τα προβλήματα που του μεταφέρθηκαν από τους παρευρισκόμενους προτείνοντας λύσεις επί των ζητημάτων που του τέθηκαν.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Χρ. Τριαντόπουλος: Διαμόρφωση σύγχρονου πλαισίου για την κοινωνία των πολιτών και σύμπραξη με τους Προσκόπους… - https://t.co/0iOr5O9VRH -

  • Κατερίνα Παπανάτσιου: «Αναγκαία η δρομολόγηση πλοιαρίου για την σύνδεση των νησιών τω Β. Σποράδων προς διευκόλυνση… - https://t.co/Ab8GftKflG -

  • Θρησκευτικές εκδηλώσεις στο #Βελεστίνο #Βελεστίνο - https://t.co/tZxbGq4LpU -

"Αλιεύοντας" την είδηση