Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » Uncategorized » Επιδείνωση του καιρού με βροχές και τσουχτερό κρύο
Επιδείνωση του καιρού με βροχές και τσουχτερό κρύο

Επιδείνωση του καιρού με βροχές και τσουχτερό κρύο

Νέα πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού από τα δυτικά, περιμένουμε τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου. Βροχές θα εκδηλωθούν κυρίως στη Δυτική , στην Πελοπόννησο και προς το βράδυ σε νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου. Τα φαινόμενα θα είναι εντονότερα στα δυτικά όπου θα συνοδευτούν και από σποραδικές . Στην Κεντρική και Βόρεια θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή χιονόνερο.

Χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά, με τοπικά έντονα φαινόμενα στη Στερεά και στην Πελοπόννησο, και τις πρωινές ώρες σε ημιορεινά τμήματα της Ηπείρου και της ς, ενώ στη θα επηρεάσουν παροδικά και πεδινές περιοχές. Πάντως τόσο στην Κεντρική όσο και στη οι βαθμιαία θα περιοριστούν σε μεγαλύτερα υψόμετρα. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσουν νεφώσεις και δεν αποκλείεται να βρέξει πρόσκαιρα στα ανατολικά ηπειρωτικά.. Παγετός θα εκδηλωθεί τις πρωινές ώρες στην Κεντρική και κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική από -5 έως 3 βαθμούς, στη Βόρεια Ελλάδα από -2 έως 6, με τις μέγιστες στη να είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερες, στην Κεντρική Ελλάδα από -1 έως 10 βαθμούς, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 5 έως 13 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 2 έως 11, στα του Βόρειου Αιγαίου από 2 έως 8 βαθμούς και στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές από 6 έως 12 βαθμούς, αλλά στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 14 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση