Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » Uncategorized » Εντοπίστηκε η σορός του υποπλοίαρχου Αναστάσιου Τουλίτση
Εντοπίστηκε η σορός του υποπλοίαρχου Αναστάσιου Τουλίτση

Εντοπίστηκε η σορός του υποπλοίαρχου Αναστάσιου Τουλίτση

Βρέθηκε η σορός του τρίτου άνδρα που πληρώματος του ελικοπτέρου που κατέπεσε τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Κίναρο.

Η σορός εντοππίστηκε λίγο μετά τις 11.30 το πρωί και ανήκει στον υποπλοίαρχο Αναστάσιο Τουλίτση. Υπενθυμίζεται ότι κατά τις χθεσινές έρευνες είχαν βρεθεί οι σοροί των δύο εκ των τριών αξιωματικών που επέβαιναν στο που συνετρίβη σε μια πλαγιά στα βορειοδυτικά της νήσου Κινάρου, οι φόβοι όλων επιβεβαιώθηκαν.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας περισυλλογής της σορού του κυβερνήτη του μοιραίου Αναστάσιου Τουλίτση, θα μεταφερθούν στην Αθήνα οι σοροί των τριών μελών του πληρώματος του ελικοπτέρου ΑΒ-212 του Πολεμικού Ναυτικού

Η νεκροψία-νεκροτομή θα γίνει στο 251 ενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.

Ιδιαίτερα έμπειρος

Ο , υποπλοίαρχος Αναστάσιος Τουλίτσης ήταν ένας ιδιαίτερα εύθυμος και δραστήριος νέος. Τουλάχιστον έτσι περιγράφεται από φίλους και γνωστούς του. Ο Αναστάσιος (Τάσος) Τουλίτσης, ο οποίος παρέμενε έως αργά χθες το βράδυ, παρά το γεγονός ότι οι σοροί των δύο συναδέλφων του είχαν εντοπιστεί το μεσημέρι. Ο γεννημένος το 1979 του Agusta Bell ήταν από τη και θεωρούνταν ιδιαίτερα έμπειρος, καθώς μετρούσε 1.300 ώρες πτήσης. Ο 37χρονος υποπλοίαρχος λάτρευε τη θάλασσα, στην οποία περνούσε μεγάλο μέρος του ελεύθερου χρόνου του ταξιδεύοντας με το του. Μεγάλη του αγάπη ήταν τα δια, αλλά και τα ζώα, καθώς δεν παρέλειπε να ανεβάζει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον σκύλο του. Την αγάπη του για τη θάλασσα και τα δια μοιραζόταν με τη σύζυγό του, ενώ επαναλάμβανε ότι χρειαζόταν ακόμη περισσότερο χρόνο για να μπορεί να ταξιδεύει.

Υπενθυμίζεται ότι οι σοροί που ταυτοποιήθηκαν χθες, Πέμπτη, ανήκουν στον συγκυβερνήτη Κωνσταντίνο Πανανά και τον χειριστή ραντάρ Ελευθέριο Ευαγγέλου.

Πλέον οι έρευνες του ελληνικού στρατού στρέφονται ώστε να διαλευκανθούν τα αίτια του δυστυχήματος.

Πηγή: kathimerini.gr

"Αλιεύοντας" την είδηση