Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » Uncategorized » Εντοπίστηκε η σορός του υποπλοίαρχου Αναστάσιου Τουλίτση
Εντοπίστηκε η σορός του υποπλοίαρχου Αναστάσιου Τουλίτση

Εντοπίστηκε η σορός του υποπλοίαρχου Αναστάσιου Τουλίτση

Βρέθηκε η σορός του τρίτου άνδρ που πληρώμτος του ελικοπτέρου που κατέπεσε τα ξημερώματα της Πέμπτης στην ρο.

Η σορός εντοππίστηκε λίγο μετά τις 11.30 το πρωί και ανήκει στον υποπλοίαρχο Αναστάσιο Τουλίτση. Υπενθυμίζεται ότι κατά τις χθεσινές είχαν βρεθεί οι σοροί των δύο εκ των τριών αξιωματικών που επέβαιναν στο ελικόπτερο που συνετρίβη σε μια πλαγιά στα βορειοδυτικά της νήσου Κινάρου, οι φόβοι όλων επιβεβαιώθηκαν.

Μετά την ολο της διαδικασίας περισυλλογής της σορού του κυβερνήτη του μοιραίου Αναστάσιου Τουλίτση, θα μεταφερθούν στην οι σοροί των τριών μελών του πληρώματος του ελικοπτέρου ΑΒ-212 του Πολεμικού Ναυτικού

Η νεκροψία-νεκροτομή θα γίνει στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.

Ιδιαίτερα έμπειρος

Ο κυβερνήτης, υποπλοίαρχος Αναστάσιος Τουλίτσης ήταν ένας ιδιαίτερα εύθυμος και δραστήριος νέος. Τουλάχιστον έτσι περιγράφεται από φίλους και γνωστούς του. Ο Αναστάσιος (Τάσος) Τουλίτσης, ο οποίος παρέμενε αγνοούμενος έως αργά χθες το βράδυ, παρά το γεγονός ότι οι σοροί των δύο συναδέλφων του είχαν εντοπιστεί το μεσημέρι. Ο γεννημένος το 1979 κυβερνήτης του Agusta Bell ήταν από τη Νέα Φιλαδέλφεια και θεωρούνταν ιδιαίτερα έμπειρος, καθώς μετρούσε 1.300 ώρες πτήσης. Ο 37χρονος υποπλοίαρχος λάτρευε τη θάλασσα, στην οποία περνούσε μεγάλο μέρος του ελεύθερου χρόνου του ταξιδεύοντας με το σκάφος του. Μεγάλη του ήταν τα ταξίδια, αλλά και τα ζώα, καθώς δεν παρέλειπε να ανεβάζει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες με τον σκύλο του. Την του για τη θάλασσα και τα ταξίδια μοιραζόταν με τη σύζυγό του, ενώ επαναλάμε ότι χρειαζόταν ακόμη περισσότερο χρόνο για να μπορεί να ταξιδεύει.

Υπενθυμίζεται ότι οι σοροί που ταυτοποιήθηκαν χθες, Πέμπτη, ανήκουν στον συγκυβερνήτη Κωνσταντίνο Πανανά και τον χειριστή ραντάρ Ελευθέριο Ευαγγέλου.

Πλέον οι του ελληνικού στρατού στρέφονται ώστε να διαλευκανθούν τα αίτια του δυστυχήματος.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση