Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » Uncategorized » Ένταξη σε πρόγραμμα απεξάρτησης για την 32χρονη

Ένταξη σε πρόγραμμα απεξάρτησης για την 32χρονη

Υπόσχεση ότι θ εντχθεί στο απεξάρτησης ΚΕΘΕΑ-ΠΙΛΟΤΟΣ στη Λάρισα, έδωσε χθες η 32χρονη Βολιώτισσα, η οποία επιτέθηκε προχθές στους γονείς της, χτυπώντας και εξυβρίζοντας τους. Παράλληλα προκάλεσε και φθορές στο σπίτι, όπου διαμένει η , μαζί με την 5χρονη κόρη της, σπάζοντας μια πόρτα.

Χθες στο που οδηγήθηκε, παραδέχθηκε τις πράξεις της (κατηγορούνταν για , εξύβριση και φθορά ξένης ιδιοκτησίας) και δεσμεύτηκε ότι θα μπει σε απεξάρτησης.

Οι γονείς της στην κατάθεση τους υποστήριξαν ότι η κόρη τους κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών εδώ και χρόνια, ενώ και η συμπεριφορά της απέναντι τους είναι ανάλογη από παλιά. Ανέφεραν ότι η υπομονή τους εξαντλήθηκε, ανησυχώντας για την 5χρονη εγγονή τους, που έχει αποκτήσει η κόρη τους από παλιό γάμο.

Ο εισαγγελέας της έδρας στην αγόρευση του, έκανε λόγο για οριακή κατάσταση της κατηγορούμενης, όπου το έσχατο σημείο είναι η , ή το ψυχιατρείο.

Τελικά το δικαστήριο αποφάσισε να της δώσει μια δεύτερη ευκαιρία για να συμμορφωθεί, σύμφωνα με το σκεπτικό της ς, αναβάλλοντας την υπόθεση αυτεπάγγελτα για τις 24 Οκτωβρίου του 2018 και αναμένοντας την εισ της στο πρόγραμμα απεξάρτησης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση