Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » Uncategorized » Εντατικοί έλεγχοι της οικονομικής αστυνομίας τις ημέρες των εορτών
Εντατικοί έλεγχοι της οικονομικής αστυνομίας τις ημέρες των εορτών

Εντατικοί έλεγχοι της οικονομικής αστυνομίας τις ημέρες των εορτών

Ενττικοποίησν τους ελέγχους στο διάστημα της εορταστικής περιόδου, η Διεύθυνση ς Αστυνομίας και η Υποδιεύθυνση ς Αστυνομίας Βορείου Ελλάδας. Οι έλεγχοι σε , κέντρα ς και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, σε διάφορες περιοχές της χώρας, αφορούν στην εφαρμογή της ς και ασφαλιστικής νομοθεσίας και την αντιμετώπιση του λαθρεμπορίου.

Σε συν με την Υπηρεσία Ερευνών και Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων και το (Σ.ΕΠ.Ε.) συγκροτήθηκαν μικτά κλιμάκια, τα οποία πραγματοποίησαν εντατικούς ελέγχους το χρονικό διάστημα από 15 Δεκεμβρίου 2015 έως και 27 Δεκεμβρίου 2015, σε 94 και καταστήματα σε διάφορες περιοχές της χώρας, ενώ βεβαιώθηκαν παραβάσεις σε 39 περιπτώσεις.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν πολλοί έλεγχοι σε επιχειρήσεις εμπορίας υγρών καυσίμων. Οι έλεγχοι επικεντρώθηκαν στη λήψη φορολογικών στοιχείων και στην ποσοτική καταμέτρηση των κατεχομένων υγρών καυσίμων, προκειμένου να διακριβωθεί η νόμιμη διακίνησή τους.

Για όλες τις περιπτώσεις, όπου βεβαιώθηκαν παραβάσεις, ενημερώθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες για την επιβολή των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση